UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Een scheiding regelen in Culemborg is een goede keuze

Gaat u binnenkort scheiden en wilt u dit probleem goed regelen in de omgeving van Culemborg? Bij de Mare Mediation bent u dan aan het juiste adres. Zij zorgen ervoor dat uw scheiding geheel wordt verzorgt in een familiesfeer. Zij hebben als doel om uw scheiding zo aangenaam mogelijk te houden tussen partners die gaan scheiden en kinderen, als die er betrokken zijn.

Scheiden in Culemborg in een prettig sfeer

Wat scheiden zo gemakkelijk gaat in Culemborg is de sfeer die de Mare Mediation overbrengt. Zij doen hun uiterste best dat de scheiding soepel verloopt en er geen conflicten komen tussen de partners. Dit doen wij in een familiesfeer, waar alles op een fijne en rustige plek wordt uitgesproken en gepraat. We, van de Mare Mediation, luisteren naar beide partijen. Bovendien zorgen wij ervoor dat alles geregeld wordt voor uw scheiding. Denk hierbij aan al het papierwerk, de advocatuur en, als dit het geval is, mediation bij conflicten. Samen met u en onze hulp, kunt u met een gerust hart deze scheiding aangaan.

Mediation tussen kinderen en partners

Als er echt conflicten gebeuren tijdens de scheiding, bieden wij ook mediation aan. Hier gaan wij praten tussen de partners en proberen we samen tot oplossingen te komen die voor iedereen goed is. Als er kinderen bij betrokken zijn, hebben we ook een speciaal programma voor hun. Wij zorgen ervoor dat uw kind geen nare ervaring krijgt door uw scheiding. We praten met ze, luisteren naar de mening van hen en steunen ze in de moeilijke tijd die ze doorbrengen. Ze kunnen wanneer ze maar willen langskomen. U, als ouder, mag alleen met toestemming van het kind bij het gesprek zijn. Als het kind het niet wilt, dan wordt het ook niet gedaan. Wij willen een vertrouwelijk persoon zijn voor beide partijen, kinderen en partners.

Contact

Wilt u ook een scheiding aangaan in een fijne omgeving? Bekijk dan de website van De Mare Mediation voor meer informatie over wat zij doen en over het bedrijf zelf. U vindt ook de contactgegevens van de medewerkers van De Mare Mediation. Samen komen we eruit!