UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Een lichtplan laten maken

Hoe een ruimte verlicht wordt, of het nou binnen of buiten is, is heel bepalend voor de sfeer en het uiterlijk, daarom is het belangrijk om een lichtplan te laten maken. Lichtkunde kan hiermee helpen. Wij zijn dé experts op het gebied van het verlichten van ruimtes en het creëren van sfeer. Het is een algemeen bekend feit in onze tak van industrie, een goed lichtplan laten maken is de basis voor uw nieuwbouwwoning of verbouwing! U kunt ons inschakelen om u te helpen met uw ruimtes sfeervol te laten belichten, door ons het juiste lichtadvies te laten geven. We blijven het zeggen, de sfeer op een bepaalde plek wordt voornamelijk bepaald door de belichting!

Belangrijk: een lichtplan laten maken

Daarom is het juist zo belangrijk om een lichtplan te laten maken. Uw interieur kan nog zo mooi zijn, zonder goede belichting komt het niet tot zijn recht. Wanneer u bij Lichtkunde langskomt, zullen we planmatig te werk gaan. Dit zodat we met de klant maximale tevredenheid kunnen bereiken en een goed resultaat weten te boeken. Het eerste wat we doen is bij u langskomen natuurlijk! Het is vrij mogelijk om een lichtplan te maken wanneer we niet weten hoe de ruimtes er in het echt uitzien. Zo krijgen we een gevoel voor de ruimtes, en kunnen we een beeld krijgen van wat uw wensen en behoeftes zijn. De een vindt bepaalde belichting mooier dan de andere laten we maar zeggen!

Het proces

Nadat we bij uw langs zijn geweest, een gevoel hebben gekregen voor de ruimtes en ook een beeld hebben van wat u graag wilt, gaan we aan de slag. Alle informatie die we hebben vertalen we naar een helder lichtplan. In dit plan zal het samenspel van esthetische sfeerverlichting en functionele verlichting geoptimaliseerd zijn, zodat u het beste van beide werelden krijgt. U kunt op ons vertrouwen dat het lichtplan realistisch is, technisch klopt en ook uitvoerbaar zal zijn. Hierdoor wordt de gewenste sfeer bereikt. In het maken van het lichtplan kunt u op onze jarenlange ervaring in licht en sfeer vertrouwen.