UTR Echt
Image default
Business / Business Services

De allerbelangrijkste keukenaccessoires

Bij het kopen van alle benodigdheden voor in de keuken gaan de meeste mensen een standaardlijstje af. Pannen? Check. Borden? Check. Bekers? Check. Bestek? Check. Natuurlijk heb jij vrijwel 80% van alle keukenbenodigdheden binnen wanneer jij dit lijstje afwerkt—maar je mist er altijd enkele. Heb jij bijvoorbeeld al aan een waterkoker gedacht? Of wat dag je van een zeef? Of een vergiet? Het zijn allemaal keukenaccessoires waarvan je pas weet dat je ze mist, wanneer je ze nodig hebt. Dit is natuurlijk zeer vervelend wanneer jij bijvoorbeeld ene pizza wilt snijden, maar je hebt geen pizzasnijder! Om jou een handje te helpen hebben wij een handig overzicht gemaakt van accessoires (én hun functie), die jij zeker in huis moet halen.

Het stoommandje is een keukenaccessoire dat vaak vergeten wordt. Groente stomen is één van de meest gezonde methoden om groenten te bereiden. Je giet simpelweg wat water in een kookpan en laat dit koken. Vervolgens plaats je het stoommandje in de kookpan. Pas echter wel op dat het mandje het kokend water niet aanraakt. Door de groente in het stoommandje te leggen, de deksel op de pan te plaatsten, zullen de groenten gelijkmatig garen. Er komt geen boter of olie aan te pas dus de groenten zijn puur natuur en dus heel gezond! 

Nieuwe keukenaccessoires aanschaffen

Keukenmateriaal kun je zowel online als in een winkel aanschaffen. Het grote voordeel van de winkel is dat je het in je houden kunt vasthouden om te zien of het is waar je naar op zoek bent. Een nadeel ervan is dat er vaak labels, prijsstickers of andere verpakkingsmaterialen worden gebruikt die moeilijk te verwijderen zijn van het product. Bijvoorbeeld door middel van een A6 labelprinter of een midrange labelprinter. Dit wordt gedaan zodat het makkelijker is om de producten bij de kassa te scannen.