UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Amsterdamse complexen laten beheren

 

Bezit u vele gebouwen? En wilt u uw Amsterdamse complexen laten beheren? Dan is de Amsterdamse VvE Beheerder precies wat u zoekt. Wij ontzorgen u op alle administratieve gebieden. We houden bij wat alle leden in te brengen, welke beslissingen er gemaakt worden en wat het bestuur zegt over bepaalde voorstellen. Zo wordt alles bijgehouden dat nodig is om goed beleid te kunnen voeren.

Daarbij kunnen we als VvE Beheerder in Amsterdam uw vastgoed direct beheren in de vorm van technisch onderhoud. Met deze bouwkundige hulp zal de staat van uw woon- en werkcomplexen in goede staat blijven. Dat is goed voor de veiligheid van de inwonenden, maar ook voor de verzekering. U blijft dan volledig gedekt. Dat is de kracht van de Amsterdamse VvE Beheerder die alle zaken rondom uw vastgoed en complexen regelt.

Gebouwen en onderhoud

Als u uw Amsterdamse gebouwen wilt laten onderhouden dan moet u wezen bij de Amsterdamse VvE Beheerder. Als professional kunnen we u niet alleen secretarieel, financieel en administratief ondersteunen, we kunnen tevens ter plaatse diensten uitvoeren. Zo is het mogelijk om uw complexen te beheren door technici en bouwkundigen erbij te halen. Deze werken volgens een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) dat we als VvE Beheerder uit Amsterdam voor u hebben opgesteld. Zo kunnen we van tijd tot tijd gedegen onderhoud laten uitvoeren. De staat van uw Amsterdamse complexen blijft dan prima in orde. U wilt natuurlijk niet dat deze een gevaar opleveren voor de huurders. Laat daarom onze VvE beheerders uw gebouwen onderhouden.

Regel alles voor uw vastgoed

Uiteraard wilt u dat alles voor uw vastgoed is geregeld. Van verzekeringen tot de goedkoopste offertes. Schakel daarom de Amsterdamse VvE Beheerder in en de werk- en wooncomplexen die in uw bezit zijn zijn dan volledig in zekerheid gesteld. U wilt dat alles juridisch en financieel geheel rond is. Laat dat werk omtrent uw vastgoed daarom aan ons over. Dan heeft uw vereniging van eigenaren daar geen omkijken meer naar.