UTR Echt
Image default
Business / Business Services

All Dent

All Dent maakt de weg vrij voor een stralend en gezond gebit. Een mooi en gezond gebit is een echt visitekaartje voor elk mens. All Dent levert al jaren equipment en toebehoren aan tandartsen en mondzorgpraktijken. Kwaliteit en service staan daarbij ontzettend hoog in het vaandel. All Dent helpt en adviseert bij de inrichting van tandarts- en mondzorgpraktijken. All Dent begrijpt als geen ander dat het verhaal na levering, inrichting en plaatsing niet ophoudt. Bij All Dent werkt men met een technische dienst van formaat. Bij calamiteiten beschikt All Dent over een landelijk dekkend netwerk van technici dat altijd vlot ter plaatse kan zijn. All Dent bedient ondertussen al meer dan 700 praktijken in Nederland. Ben je van plan om een praktijk in te gaan richten? All Dent helpt je met behulp van ontwerpers en interieurarchitecten aan een ideale praktijkinrichting waarbij men uitgaat van een goede indeling en een prettige werkruimte. Hierbij wordt ook gedacht aan zaken zoals routing en ergonomie.

All Dent aanbod

Het aanbod van All Dent vind je onder andere terug op de website. Deze is goed ingedeeld en zeer gebruiksvriendelijk van aard. All Dent levert producten van diverse merken uit diverse landen, allen van een hoogwaardige kwaliteit. Wil je een praktijk openen of wellicht helemaal re-stylen, bezoek dan eens de website. Heb je vragen of wil je vrijblijvend advies, neem dan contact op met hen. Op de website vind je alle nodige contactgegevens. Wanneer je al in het bezit bent van All Dent producten, en er doen zich calamiteiten voor, dan is daarvoor een speciaal meldingsnummer beschikbaar. Als tandarts zijnde werk je vaak met technisch hoogstaande en complexe producten. Het serviceteam van All Dent bestaat dan ook louter uit technici die hun vak verstaan.

Showroom

All Dent beschikt over een prachtige showroom in Veenendaal. Op de website vind je tevens een goede routebeschrijving. In de showroom kan je ontzettend veel inspiratie en ideeën opdoen. Laat van tevoren weten dat je langs wilt komen. Zo kan All Dent je goed voorbereid in ontvangst nemen. All Dent denkt met je mee en maakt geen onderscheid tussen grote en kleine praktijken.

 

Gerelateerde artikelen

Bij EKH.nl volg je de beste opleidingen

Inrichting vakantiehuis? Doe het samen met Compleet in Stijl voor uw gemak

Een veilig zwembad