UTR Echt
Image default
Business / Business Services

AC voedingen, van TT&MS

AC voedingen zijn één van de producten die heel goed te verkrijgen zijn bij onze webwinkel! Hier vindt u TTMS AC voedingen. Bij ons ligt de focus op innovatie, op het verbeteren van kwaliteit, ten gunste van uw business, en de toenemende kwaliteit van applicaties. Ons motto is: kwaliteit werkt door. En daar werken wij weer aan mee. Productkwaliteit en time-to-market zijn ook dingen waar wij ons heel erg mee bezig houden. Maar hoe werken we mee aan dit soort dingen? Wat doen wij, om andere bedrijven te helpen en in niveau te verhogen? Dat ligt in ons andere motto: wat je niet meet, kan je ook niet verbeteren. Zo simpel is het nou eenmaal.

Wat zijn wij, naast AC voedingen?

Wat is TT&MS eigenlijk, naast het feit dat we AC voedingen verkopen? Wat doen we eigenlijk? Dat is, kort gezegd, testen en meten. Het maakt niet uit in welk vakgebied je zit, testen en meten is de basis voor kwaliteitsbeheersing en verbetering van uw product. Om vooruit te kunnen gaan, moet je eerst weten welke blokkades de vooruitgang hinderen. Door met ons te werken, zorgt de kwaliteitsverhoging voor een bijdrage aan het succes van uw product bij uw afnemers. Het probleem is dat tegenwoordig de complexiteit van uw producten steeds meer toeneemt, de time-to-market steeds korter wordt en innovaties elkaar steeds sneller opvolgen. Dat is de uitkomst van een steeds sneller groeiende economie. Jij wil je juist focussen op de eigen productontwikkeling, en niet op de beste meetoplossing waarmee je het product kunt testen.

Meten is weten is verbeteren

Gelukkig zijn wij daarvoor, TT&MS, om de beste meetoplossing te vinden voor uw product, zodat het goed getest kan worden. Wij ondersteunen u met passend advies, die ervoor zorgt dat u de juiste test- en meetapparatuur vindt voor uw applicatie. Dat vinden we voor onze klanten belangrijk, en daar streven we naar. Waar ligt onze expertise dan? Er zijn immers een heleboel producten op de markt die getest moeten worden, en ze verschillen wild van elkaar. Wij zijn experts in kalibratie apparatuur, video test instrumentatie en nog veel meer. Door onze kennis te bundelen, komen we verder.