UTR Echt
Image default
Business / Business Services

25 jaar getrouwd en op zoek naar een cadeau?

Je bent op zoek naar een unieks leuk en buitengewoon cadeau voor een stel dat 25 jaar getrouwd is? En het moet daarnaast wat jou betreft ook nog een creatief en grappig cadeau zijn? Een huwelijkscadeau dat opvalt en indruk maakt. Want je wilt dat jouw cadeau de nodige Ohs en Ahs teweegbrengt, toch? Of het nu een huwelijksscadeau is voor je ouders, een verjaardagscadeau voor je vrienden, een herinnering voor je kinderen, collega’s of Sarah. Met Jilster is dit met recht makkelijker gedaan dan gezegd.  

Als je specifiek op zoek bent naar een cadeau voor een stel dat 25 jaar getrouwd is, stop dan maar gelijk met je zoektocht. Met de creativiteit van jezelf én de creativiteit van Jilster slaag je er binnen no time in om een origineel en bijzonder ’25 jaar getrouwd cadeau’ te maken. Maken? Ja! Zelf maken.

Een lach op het gezicht vanwege het cadeau voor een stel dat 25 jaar getrouwd is

Dit cadeau voor een stel dat maar liefst 25 jaar getrouwd is, tovert direct een lach op het gezicht van de twee tortelduifjes die hun zilveren bruiloft vieren. Gegarandeerd. Het behalen van je zilveren huwelijksdag is natuurlijk een geweldige prestatie die je niet zomaar voorbij wilt laten gaan. Een persoonlijk cadeau heeft voor zo’n gelegenheid een extra leuk effect. Het persoonlijke tintje dat aan het huwelijkscadeau voor deze echtelieden vastzit, maakt het juist een heel bijzonder en uniek geschenk.

Een persoonlijk cadeau voor een huwelijkspaar met persoonlijkheid

Maar wat voor cadeau voor een 25 jaar getrouwd stel maak je dan met Jilster vraag je je vast af? Wat past er zo goed bij het 25-jarig huwelijkspaar? Misschien vraag je je wel af of ze jouw persoonlijke cadeau meer op prijs zullen stellen dan bijvoorbeeld een heerlijke vakantie met overnachtingen in een vier sterren hotel? Ik weet zeker dat jij samen met Jilster het origineelste huwelijkscadeau weet te maken voor het jubilerende huwelijkspaar. Een Glossy, een tijdschrift, een poster met een persoonlijke touch. Een geschenk dat ze nooit meer zullen vergeten omdat het helemaal zelf gemaakt is. Zelfgemaakte cadeaus vallen over het algemeen namelijk meer in de smaak dan cadeaus waarvoor je alleen maar je beurs hoeft te trekken. Dat is wat persoonlijke cadeaus van Jilster met de ontvanger én met de gever doen. Je maakt met Jilster een ‘typisch’ cadeau afkomstig van jouw hand. Kijk eens snel op Jilster zodat je begrijpt waar ik zo enthousiast over ben.Gerelateerde artikelen

De toekomst is duurzaam

De advocaat uit Bunnik heeft mij geholpen

Veel vragen rondom de prijzen van mantelzorgwoningen