UTR Echt
Image default
Groothandel

Verrijk uw tuin met een beukenhaag

Heeft u wel eens gedacht aan het toevoegen van een beukenhaag aan uw tuin? Deze geliefde haagplant is een populaire keus voor de gemiddelde Nederlandse tuin. Beukenhagen zijn eenvoudig in onderhoud en kleuren uw tuin mooi groen óf rood. Een groot voordeel van de beukenhaag is dat deze bovendien in de winter zijn blad behoudt. Deze haag is een mooie, groene schutting en de perfecte aanwinst voor iedere tuin. Bij de aanschaf van een beukenhaag wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat deze in goede staat is. Kies daarom voor een vertrouwde partner, kies voor Roelands Boomkwekerijen B.V., een bekende naam in de tuinwereld van Noord-Brabant.

Uw vertrouwde partner voor de aanschaf van beukenhagen

Roelands Boomkwekerijen B.V. heeft meer dan 30 jaar ervaring in onder andere het telen en verkopen van boomkwekerijproducten. Voor een divers aanbod aan beukenhagen en andere groene schuttingen of planten bent u hier dus aan het juiste adres. Deze specialist is onder andere kweker van diverse haagplanten met zowel blote wortel als planten in pot geteeld. Alle planten die verkocht worden aan klanten zijn gekweekt door de professionals van Roelands Boomkwekerijen B.V.  Met een aankoop bij deze kwekerij bent u dus altijd verzekerd van hoge kwaliteit. Bovendien voldoen alle producten aan diverse certificeringen, van onder andere MPS en Naktuinbouw. Op deze manier wordt de kwaliteit van de beukenhagen goed bewaard.

Bestel uw beukenhaag eenvoudig online

Wilt u een beukenhaag bestellen? Dit kan eenvoudig in de online shop van Roelands Boomkwekerijen B.V. U kunt uw bestelling laten bezorgen of ervoor kiezen om deze af te halen bij de kwekerij in Zundert. Wanneer u ervoor kiest om uw beukenhaag te laten bezorgen, gebeurt dit hoogstwaarschijnlijk op een vrijdag. Kies uw bezorgadres en u bent klaar om te gaan! De planten worden direct van het land zo verpakt dat er van uitdrogen geen sprake is. Na levering kunt u gelijk genieten van uw beukenhaag. Wilt u meer informatie over de levering of verzorging van beukenhagen? Neem dan gerust contact op met deze professional.