UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Oud ijzer laten ophalen in Veenendaal

Chris Struijk is gespecialiseerd in het ophalen, afvoeren, verwerken en recyclen van uw oud ijzer en metalen. Met ruim 65 jaar ervaring in het vak weten zij wat er allemaal bij komt kijken en kunnen zij uw oud ijzer in Veenendaal op een veilige en milieubewuste manier verwijderen. Het bedrijf uit Veenendaal komt graag bij u langs voor alle soorten metalen en metaaldragers.

Naast het ophalen of inkopen van oud ijzer kunt u bij hun ook terecht voor de volgende diensten:

  • plaatsen van gratis containers als u regelmatig oud ijzer afval heeft.
  • uw ICT-computer afval ophalen, verwerken en recyclen.
  • Het leegruimen van uw bedrijfspand, winkelruimte, kantoorcomplex of horecagelegenheid en het verwijderen van oude machines.

 

 

Oud ijzer ophalen of inkopen

Het Veenendaalse bedrijf Chris Struijk koopt graag uw oud ijzer in bij u op locatie. Hun truck is uitgerust met een open laadbak en een laadkraan. Zo kunnen zij uw zware, ijzeren metalen eenvoudig en snel inladen.

 

Gratis containers voor oud ijzer

Als uw bedrijf regelmatig oud ijzer afval heeft kunt u door Chris Struijk gratis containers bij u laten plaatsen. Ongeacht waar u gevestigd bent in Nederland halen zij uw oud ijzer afval regelmatig op. In overleg wordt bekeken wat voor container of containerbak u nodig heeft en of u deze ergens in uw bedrijf wilt laten plaatsen of juist niet. Met hun containerservice bent u verzekerd van een tijdige afvoer en recycling van uw oud ijzer. Ook voeren zij uw oud ijzer af volgens de huidige milieuwetgeving. Als zij uw oud ijzer afhalen, krijgt u de geldende oud ijzer prijs voor die dag.

 

Inkoop oud ijzer

Voor de inkoop van oud ijzer komt Chris Struijk graag bij u langs. Er zijn twee verschillende soorten oud ijzer om in te kopen, namelijk ferrometalen en non-ferro metalen. Het verschil tussen deze twee soorten metalen is vrij simpel: Ferro metalen zijn metalen die voor meer dan 50 procent uit ijzer bestaan en daarom magnetisch zijn. Ferro metalen zijn ijzer, kobalt en nikkel. Non-ferrometalen zijn de overige metalen die geen ijzer bevatten of waarvan het hoofdbestanddeel niet uit ijzer bestaat, zoals aluminium. Non-ferrometalen zijn dan ook niet magnetisch.

Ferro-metalen hebben een belangrijke economische factor. Ferro-metalen komen veel voor en worden daarom gebruikt in een groot aantal technische toepassingen. Hoe groter de hoeveelheid ferro-metalen is dat u aanbiedt, hoe groter de vergoeding die u ervoor krijgt. Omdat de non-ferrometalen veel zeldzamer zijn, bepaalt de kwaliteit van deze metalen wat uw vergoeding is.