UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Een ongeluk? Hoe moet dat nu thuis..

Altijd gezond, nog nooit lichamelijke problemen gehad tot vorige week. Je kwam terecht in een auto ongeluk en zag je leven voorbij flitsen. Wonder boven wonder heb je het overleefd en ben je nu net twee dagen uit het ziekenhuis. Het gaat nog wel een flinke tijd duren voordat je weer een normaal leven kan leiden. Op dit moment ben je niet mobiel en je huis is hier ook helemaal niet op ingesteld. Je bent slecht ter been en de simpele dingen als even iets pakken uit de koelkast of even naar de wc gaan is al een hele opgave. Laat staan om zelf een douche te pakken om je weer lekker schoon en fris te voelen.

Veilig douchen, voor velen is het heel normaal maar wanneer je slecht ter been bent door een ongeluk kan het in een klap allemaal veranderen. Zo kom je erachter dat jouw badkamer eigenlijk helemaal niet hierop is ingesteld. Wanneer je samenwoont met iemand of nog thuis woont heb je het geluk dat de ander jou hiermee kan helpen, maar wanneer je alleen woont heb je deze luxe niet. Je wilt dan ook niet te lang en te veel gebruik maken van die vriend of je moeder die je steeds komt helpen omdat je hun niet te veel met jouw probleem wilt belasten.

Door middel van een lichaamsdroger kan je ervoor zorgen dat één probleem al wordt weggenomen. Je hoeft je zelf niet meer af te drogen met een handdoek maar door op één knop te klikken wordt je droog. Je hoeft geen handdoeken meer te wassen en je wordt eenvoudig een aangenaam droog. Zo’n lichaamsdroger wordt al vele jaren toegepast in wellness en verpleeghuizen en kan nu dus ook thuis worden gemonteerd met de hulp van Lavicta. Ben je benieuwd of dit ook in jouw badkamer kan? Neem dan zeker een kijkje op de site van Lavicta voor de mogelijkheden!

https://lavicta.nl/