UTR Echt
Image default
Business / Business Services

De voordelen van cloud telefonie voor jouw organisatie!

Een tijdje geleden zijn wij met onze organisatie overgegaan op cloud telefonie van De Nederlandse Provider. In eerste instantie hadden wij niet echt een idee wat voor voordelen dit met zich meebracht en we bleven een beetje sceptisch. Nadat een consultant van De Nederlandse Provider bij ons is langsgekomen en heeft verteld wat er allemaal mee mogelijk is hadden wij ervoor gekozen om over te stappen naar hen. In deze blog deel ik graag met jullie wat onze beweegredenen waren om over te stappen op cloud telefonie van De Nederlandse Provider.

Cloud telefonie, waarom?

Zoals ik al aangaf hadden wij in eerste instantie niet een idee wat wij met cloud telefonie aan moesten. We ondervonden immers weinig problemen met onze huidige manier van telefoneren. De medewerker van De Nederlandse Provider heeft ons veel verteld over wat het op termijn allemaal zou opleveren. Om deze reden zijn wij overgestapt. Hij vertelde onder andere dat we geen problemen meer zouden hebben met meerdere gesprekken tegelijkertijd, dat in dit geval de lijn bezet is en er ruis op de lijn is. Bovendien zouden we de infrastructuur volledig naar eigen wens kunnen inrichten. Dit betekent dat wij exact kunnen bepalen wanneer een lijn naar wie wordt doorgeschakeld. Cloud telefonie van De Nederlandse Provider is wel degelijk een aanrader kan ik zeggen nadat wij er al een half jaar mee werken. De technische details kan ik beter overlaten aan een medewerker van De Nederlandse Provider en om deze reden adviseer ik om contact op te nemen met hen.

Meer weten?

Als je meer informatie wil hebben dan is mijn advies ten eerste om de website van De Nederlandse Provider te bezoeken. Uiteraard zal dit jou niet genoeg informatie geven om te kunnen bepalen dat cloud telefonie voor jou de juiste optie is. De Nederlandse Provider kan veel maatwerk leveren en dit doen ze door alles op de juiste manier in te richten voor jouw organisatie. Hierom adviseer ik sterk om eens de werknemer van hen langs te laten komen bij u op de vestiging om te bepalen hoe ze jullie precies kunnen helpen. Kijk voor meer informatie over cloud telefonie op www.denederlandseprovider.nl