UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Budget Verhuisservice voor het inpakken bij de verhuizing

Het kan best stressvol zijn. Het verhuizen naar een nieuwe woning. Natuurlijk is het handig om de spullen al voor de verhuisdag in te pakken. Dan vraagt u zich natuurlijk af wat de handigste manier is om de spullen in te pakken. Daar zullen wij u in dit artikel meer over vertellen. Nog geen vervoer en mankracht geregeld voor de verhuizing? Dan kunt u terecht bij Budget Verhuisservice. Bij Budget verhuisservice hebben al meer dan 9000 tevreden klanten geholpen met het verhuizen.

Voor het inpakken

Voordat u alle spullen echt gaat inpakken kunt u het beste uw spullen sorteren. Het komt namelijk vaak voor dat u tijdens het inpakken spullen tegenkomt die u eigenlijk helemaal niet meer gebruikt. Zorg ervoor dat u deze spullen tijdig weggooit of verkoopt. Dit bespaart namelijk weer moeite ruimte in de verhuis bus. Daarnaast kunt u de dozen natuurlijk al aanschaffen. Kies bij voorkeur niet voor te goedkope dozen zoals u die vindt bij de supermarkt. U kunt namelijk ook speciale verhuisdozen kopen bij zo goed als elke bouwmarkt. Deze dozen bieden vaak wat extra stevigheid.

Algemene tips

Maak de dozen vooral niet te zwaar. Zorg dat de verhuisdozen nog steeds makkelijk te tillen zijn. Vul bijvoorbeeld niet alle dozen vol met boeken maar verdeel deze boeken over meerdere dozen zodat u het gewicht van de boeken wat verdeeld. Verder is het verstandig om breekbare spullen in te pakken met materiaal dat de spullen beschermd. Dit kunt u natuurlijk doen door middel van inpakpapier of bubbeltjesplastic. Soms is het handiger om uw kleding te gebruiken als beschermingsmateriaal. U kunt glazen bijvoorbeeld beschermen met wat sokken. Uw borden kunt u gemakkelijk inpakken door deze is handdoeken te vouwen. Op deze manier komen al uw spullen keurig netjes aan!