UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Als young professional in het financiële werkveld

Bent u onlangs afgestudeerd? En bent u nu op zoek naar een baan in het financiële werkveld? Dan kunnen wij u hierbij helpen. We weten hoe lastig het is om als young professional een geschikte baan te vinden binnen het financiële werkveld. En daarom helpt Brooklyn Group u hier graag bij.

Ons doel

‘Iedere dag bieden wij young professionals de baan van hun dromen en onze klanten talent om van te dromen’, zo luidt ons motto. Wij faciliteren young professionals die aan de start van de carrière staan en die zoeken naar hun droombaan. Wij hebben veel juridisch en financieel talent in huis we onderbrengen bij onze opdrachtgevers. Ons doel is pas bereikt als we een opdrachtgever matchen met een young professional en waar beide erg blij mee zijn.

Platform

Nu vraagt u zichzelf vast af hoe wij werken. Nou, heel simpel: wij hebben een platform ontwikkeld waar talentvolle professionals en ‘potentiele talenten’ zichzelf op innovatieve wijze kunnen presenteren. Maak een profiel aan via deze website, voeg foto’s toe en pitch uzelf in een video. Wij staan in contact met diverse klanten in de financiële sector. Dankzij dit platform kunnen onze klanten gelijk al kennismaken met u als persoon. Uiteraard doen we er alles aan om op korte termijn te koppelen aan een geschikte werkgever.

Nog meer kans?

U kunt niet alleen via ons platform solliciteren, maar ook binnen onze organisatie zoeken we nieuwe mensen. We zijn namelijk altijd op zoek naar nieuwe juridisch en financieel talent, dus neem zeker even een kijkje op onze vacature pagina!

http://brooklyn-group.nl/