UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Afscheidscadeau voor een collega

Het is niet eenvoudig om een bijzonder afscheidscadeau voor een collega te vinden. Maar met Jilster is het ons collega’s toch gelukt om onze collega die afscheid van ons gaat nemen, te verrassen. Heb je nog helemaal geen idee wat Jilster is? Op de website van Jilster kun je met een geheel online programma heel makkelijk een Glossy, tijdschrift of zelfs een boek maken. Om je collega te verrassen zoals wij bijvoorbeeld hebben gedaan, met een heel bijzonder en uniek cadeau omdat ze een nieuwe uitdaging heeft gevonden.

Een gezamenlijk afscheidscadeau voor een collega met hulp van Jilster

We hebben dit afscheidscadeau voor onze collega met ons allen gemaakt. Ik heb een account aangemaakt en ik heb alle collega’s die wilden meewerken aan het tot stand komen van dit unieke cadeau de inlogcodes gegeven. Op deze manier konden al mijn collega’s onafhankelijk van elkaar één of meerdere pagina’s vullen met persoonlijke, gekke, waardevolle herinneringen. Al dan niet vergezeld van foto’s. Doordat Jilster ook werkt met sjablonen hoefden we ons daar geen zorgen om te maken. Die sjablonen waren een fijne aanvulling. We hebben ervoor gekozen om een tijdschrift te maken met een harde kaft. Waardoor je dus het idee hebt dat je een echt boek in handen hebt. En als klap op de vuurpijl hebben we ook nog een poster laten maken van de cover van het afscheidscadeau voor onze collega.

Een waardevolle verrassing ons afscheidscadeau voor onze collega

Onze collega was blij verrast met het afscheidscadeau dat we haar hebben gegeven. Ze kon haar tranen niet bedwingen. En dat hoeft natuurlijk ook niet. Ikzelf en nog meer collega’s met mij hebben ook een traantje weggepinkt. Onze collega voor wie we het afscheidscadeau hebben gemaakt, gaat een nieuwe uitdaging aan. Iets waar haar hart echt sneller van gaat kloppen. Een droom niet waarheid wordt. Maar dat neemt niet weg dat ze het jammer vindt dat ze ons minder vaak zal zien. Ons afscheidscadeau voor een collega door collega’s is dan een mooie herinnering aan een fantastische tijd samen. Dankzij Jilster kan ze ons ook nog in posterformaat aanschouwen als ze ons mist.