UTR Echt
Image default
Vakantie

Naar de Ardennen met kinderen

De Ardennen is zeker niet alleen leuk voor volwassenen. Kinderen hebben ook meer dan genoeg leuke dingen te beleven is het prachtige bosgebied. Natuurlijk houdt niet ieder kind van uren lang wandelen, dat is meer iets voor volwassenen. Maar de Ardennen heeft veel meer te bieden dan alleen maar wandelen. Een vakantie naar de Ardennen met kinderen is fantastisch!

 

Activiteiten in de Ardennen met kinderen

Midden in de adembenemende natuurgebieden zijn er talloze activiteiten te beleven. Zo vindt ieder kind het vast wel leuk om een potje te minigolven. Of misschien wel een bezoekje brengen aan een van de vele schitterende kastelen verdeeld over de Ardennen. Zo leren kinderen een stukje geschiedenis terwijl ze zich de hele dag prins of prinses kunnen voelen. Op zoek naar iets meer spanning? Ook daar zijn ze in de Ardennen zeker niet vies van. Met verschillende avonturenparken kun je in de Ardennen met kinderen altijd wel leuke dingen doen. Zijn je kinderen iets ouder? Dan zou je kunnen overwegen met ze te paintballen in de grootste outdoor paintballsite van de hele Benelux!

 

Geen gezeur met eten

Wil jij op vakantie wel eens wat anders eten dan de standaard dagelijkse kost, maar laat je je altijd tegenhouden omdat je weet dat je kinderen niets lusten in bepaalde restaurants? Daar hoef je in de Ardennen geen rekening mee te houden. Elk restaurant heeft een kindermenukaart, zo kun jij lekker genieten van culinaire hoogstandjes zonder gezeur van je kinderen.

 

https://indardennen.be/ardennen-met-kinderen/