UTR Echt
Image default
Hobby en vrije tijd

Schilderskoffer perfecte cadeau voor de kleine creatieveling

Heb je een neefje of nichtje van een wat jongere leeftijd die altijd met heel veel plezier zit te kleuren of knutselen en ben je op zoek naar een perfect cadeau? Er zijn veel verschillende dingen die je zou kunnen kopen voor een kleine creatieveling. Je wilt natuurlijk niet komen aanzetten met een afgezaagde tekendoos die iedereen heeft. Een schilderskoffer is dan een ontzettend leuk idee!

 

Wat is een schilderskoffer?

Een schilderskoffer is zoals de naam al doet vermoeden een koffer. Het grote verschil met ander soort teken dozen en koffers is dat je deze kunt gebruiken als schildersezel. De deksel kun je op een bepaalde manier kantelen zodat je er een kleiner canvas tegenaan kunt plaatsen en tegelijkertijd nog alles uit het koffer kunt pakken. Super handig en het neemt ook nog eens weinig plaats in beslag. Het schilderskoffer is van hoge kwaliteit, net zoals de verf die erbij is inbegrepen. Je kunt dus meteen aan de slag!

 

Het schilderskoffer als canvas gebruiken

Even geen canvas bij de hand? Dat is toch helemaal geen probleem. Verf is zo veelzijdig, gebruik het op de doos zelf en maak er een heel eigen kunstwerk van. Zo maak je van de doos ook nog eens helemaal jouw eigen ding. Je kunt zo creatief zijn als je wilt, en vind je het achteraf niet mooi? Dan schilder je er gewoon overheen of schuur je de oude verf er zo vanaf.

 

https://www.schildersezel-enzo.com/product/schilderskoffer-set/