UTR Echt
Image default
Hobby en vrije tijd

Lasergamen in Utrecht

In de stad kan het nog wel eens tegenvallen om de ruimte te vinden voor een betaalbare activiteit als je bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een kinderverjaardag hebt. Vaak ben je aangewezen op aanbieders die ergens achteraf op een industrieterrein zitten en de hoofdprijs vragen. Zodoende moet je toch al snel een flinke reistijd rekenen en betaal je alsnog een flinke smak geld voor je activiteit. Dat kan toch beter?

Het leuke en het makkelijke

Dat is wel hoe we hebben gedacht bij lasergamesethuren.nl. Wij combineren het plezier van lasergamen zoals bij een hal met het gemak van goedkoop iets vlak bij huis regelen. Als je wil gaan lasergamen kan dat met een goede dosis creativiteit eigenlijk overal wel, ook in Utrecht. Het enige wat je écht nodig hebt zijn laserguns en wat obstakels.

Indoor of outdoor lasergamen

Een locatie regelen is een ander belangrijk ding, maar tegelijkertijd is het ook een van de makkelijkste. De belangrijkste voorwaarde is eigenlijk dat je anderen niet in de weg loopt met je potje lasergame. Lasergamen staat bekend als een indoor activiteit, maar kan ook prima outdoor gespeeld worden. Onze laserguns zijn uitgerust met infraroodstralen die bij goede omstandigheden tot wel 50 meter ver kunnen schieten en bij zonnig weer ook met gemak nog 20 meter kunnen halen. Genoeg bereik dus.

Lasergamen: het kan in Utrecht

Dit zorgt ervoor dat je alle vrijheid hebt om te spelen hoe je wilt. Of je nou indoor, denk aan een kantoor of zelfs een bedrijfshal of supermarkt, of outdoor wil lasergamen. Het kan allemaal in Utrecht. In Utrecht kun je lasergamen in bijvoorbeeld heb Maximapark of gewoon een pleintje in de buurt. Het maakt niet zoveel uit als je maar een beetje voor elkaar kunt verstoppen. Je kunt bij ons gewoon de set afhalen bij een pakketpunt bij jou in de buurt in Utrecht. Informeer naar de mogelijkheden voor lasergamen in Utrecht.

https://lasergamesethuren.nl/lasergame-utrecht/