UTR Echt
Image default
Hobby en vrije tijd

Een BnB in Utrecht als investering

Je hebt het vast al vaker gehoord dat vastgoed een prima investering is, maar via deze manier kunt jij je investering sneller terug verdienen! Mocht je een pand weten te bemachtigen in de binnenstad van Utrecht dan heb jij goud in handen! Je kunt dit pand simpelweg verhuren aan een gezin of aan allemaal losse studenten. Wanneer je dit aan studenten verhuurt krijg je er maandelijks vaak een grotere som voor terug. Maar heb je al wel eens overwogen om van het pand een b&b te maken?

Het verbouwen tot b&b

Wanneer je een woning ombouwt tot airbnb kun je deze voor veel geld verhuren, zeker in het hoogseizoen. Afhankelijk van de grootte van de woning kun je een pand verhuren voor ongeveer €1.500,- per maand. Maar als je een woning verhuurt via airbnb kun je deze verhuren voor €100,- tot €300,- per dag afhankelijk van de grootte en luxe. Dit kan leiden tot een omzet van €3.000,- tot €9.000,- per maand! Vind jij het niet erg om je handen vuil te maken? Op deze manier verdien je de investering een stuk sneller terug! Dus ga snel een container huren in Utrecht van Renewi en ga aan de slag!

Hoe zorg je voor meer omzet?

Wil jij een hogere prijs per nacht vragen? Denk dan aan het aanschaffen van een grotere (familie) woning. Zorg voor een groot aantal slaap- en badkamers en voeg eventueel wat luxe toe. Heeft het pand een tuin? Kijk of het mogelijk is om een zwembad aan te leggen of plaats een sauna of wellness. Wanneer de woning iets van een sauna of wellness heeft kun je direct een hoger bedrag vragen.

Geniet van gezelschap

Vind jij het leuk om met mensen in contact te komen en geniet je ervan om het anderen naar hun zin te maken? Kies ervoor om je gasten te voorzien van een heerlijk ontbijt of diner, op deze manier kun je ze verwennen én verdien je nog wat extra’s. Leg een lijstje weg met de leukste lokale bezienswaardigheden. Wil jij je verdiensten nog een stapje hoger tillen? Kies ervoor om een auto of fiets te verhuren aan de bezoekers. Ook is het mogelijk om je te specialiseren op grotere groepen. Hoe groter de groep, hoe meer je vaak betaald.