UTR Echt
Image default
Hobby en vrije tijd

De top 5 beste zwemspa’s

Wil je heerlijk genieten van je eigen zwembad, maar dan wel in combinatie met een luxe jacuzzi? Dan is een zwemspa echt iets voor jou! De zwemspa combineert het beste uit twee werelden en is zowel heerlijk ruim als ontspannend. Op deze manier kun je fijn tot rust komen in je eigen omgeving. Werk je liever aan je conditie? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Je kunt zwemspa’s kopen bij verschillende aanbieders. Uiteraard doe je er goed aan om eerst een aantal merken en modellen met elkaar te vergelijken voordat je een bestelling plaatst. Zo haal je een perfecte nieuwe zwemspa in huis.

1. Elite Wellness

Je kunt onder meer een zwemspa kopen bij Elite Wellness. Dit bedrijf met filialen in Roosendaal en Nieuwegein staat garant voor baden van de beste Europese kwaliteit. Vanzelfsprekend worden de spa’s van Elite Wellness vervaardigd volgens de laatste normen, waardoor ze onder meer zeer ecologisch en energiezuinig zijn.

2. Fonteyn Spas

Bij Fonteyn Spas heb je enorm veel keuze uit zwemspa’s in verschillende vormen, formaten en uitvoeringen. Vanzelfsprekend zijn er allerlei fraaie modellen voor zowel een beperkt als een ruimer budget. Hierdoor ligt een nieuwe zwemspa ook voor jou altijd binnen handbereik.

3. Allseas Spas

Ben je vooral op zoek naar een zwemspa met een goede balans tussen prijs en kwaliteit? Dan is een bad van Allseas Spas echt iets voor jou. De zwemspa’s kunnen op vrijwel iedere locatie geplaatst worden en zijn dankzij een ingenieus verwarmingssysteem ook in de winter heel comfortabel.

4. Luxor Spas

Het Belgische bedrijf Luxor Spas richt zich voornamelijk op klanten die in hun tuin niet al te veel ruimte hebben. Luxor biedt dan ook een breed scala aan zwemspa’s met een vrij geringe omvang. Zo kun je ook in een kleinere tuin heel eenvoudig een zwemspa laten plaatsen.

5. Riverspa

Het Apeldoornse bedrijf Riverspa levert luxe zwemspa’s voor gebruik met meerdere personen. Hier kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen, waaronder zwemspa’s voor 4 tot 7 personen. Op deze manier kun je met het hele gezin heerlijk genieten van je eigen wellness aan huis.