UTR Echt
Image default
Groothandel

Haal de Franse sfeer in huis met oude Louvre deuren

Denkt u aan een Frans landhuis, dan denkt u ongetwijfeld aan oude Louvre deuren. Het zijn de authentieke onderdelen, die de warme en doorleefde sfeer van een huis bepalen. Ook thuis kunt u met behulp van oude Louvre deuren een nieuwe uitstraling aan uw interieur geven en de Franse sfeer binnenhalen. Empire B.V. in Best heeft in de winkel een ruime collectie authentieke Louvre deuren voor u klaar staan. U vindt er paneeldeuren, glasdeuren, losse deuren, deuren met ijzerwerk en orangeriedeuren. Ze hebben ieder hun eigen charme en verhaal. U kunt kiezen voor Louvre binnen- en buitendeuren in de stijl die u wilt. Daarnaast vindt u bij Empire B.V. ook andere oude bouwmaterialen en antieke meubelen.

Oude Louvre deuren krijgen een tweede leven

De Louvre deuren, die de ervaren inkopers van Empire B.V. naar Best halen, zijn originele Franse deuren met een eigen geschiedenis. U haalt hiermee zonder meer een stuk historie in huis. Bijzonder om deze oude Louvre deuren opnieuw te gebruiken in uw hedendaagse interieur, waar ze beslist een blikvanger zullen zijn. De medewerkers helpen u graag de stukken en materialen te vinden, die u nodig hebt om een sfeervolle, authentieke inrichting samen te stellen. In de winkel in Best kunt u uren doorbrengen tussen allerlei meubels, oude bouwmaterialen en decoratie items in de sfeer van vroeger jaren. Ze worden wereldwijd ingekocht, zodat u verzekerd bent van unieke stukken.

Zo vindt u de Louvre deuren die u zoekt

Als u eerst thuis de mogelijkheden wilt verkennen, vindt u op de website een schat aan informatie en foto’s van alle oude Louvre deuren die beschikbaar zijn. U kunt zelfs al zien welke deuren er binnenkort naar Best gehaald zullen worden. Twijfelt u of uw keuze er bij zit? Dan kunt u altijd even met de winkel bellen. De medewerkers weten precies welke Louvre deuren er op dat moment in assortiment zijn. U kunt ook aangeven wat u precies zoekt, zodat daar bij de volgende inkoopreis rekening mee gehouden kan worden.

https://www.empire-bv.nl