UTR Echt
Image default
Auto's en Motoren

Bij Motorcursus.nl is je slagingskans zeer hoog!

Wil jij een motor theoriecursus volgen waarbij je slagingskans zeer hoog is en waarbij je lekker snel klaar bent? Dan moet je zeker meedoen met de steengoede theoriecursus van Motorcursus.nl! Vele duizenden mensen zijn jou voorgegaan en hebben dankzij Motorcursus.nl binnen 1 dag het CBR examen gehaald. Niet voor niets is het slagingspercentage zeer hoog. En als je toch dikke vette pech hebt gehad en bent gezakt, dan mag je zonder kosten de theoriecursus nog een keertje komen volgen.

Lekker toeren in of buiten Amsterdam

Heb jij je motor al staan en ben je bijna klaar om af te mogen rijden? Woon je in Amsterdam en kan je niet wachten om door deze prachtige stad rond te rijden? Of binnen no time de snelweg op te zoeken en een heerlijk eind te toeren? Zit eigenlijk alleen het behalen van het theorie certificaat je nog in de weg? Je kan je direct opgeven voor de motor theorie in Amsterdam. Wij geven onze motor theoriecursus bijna dagelijks in Amsterdam, je hoeft dus helemaal niet lang te wachten tot er eens een cursus gegeven wordt. Dat is natuurlijk super! 

Ligt Amsterdam verre van in de buurt van jouw woonplaats? En baal je nu omdat je graag had meegedaan met onze unieke dagcursus? Niet nodig! Wij zijn namelijk op meer dan 9 locaties door Nederland actief. Onder andere in Goes, Breda, Den Haag en Utrecht zijn wij te vinden.

Vele extra’s bij de prijs inbegrepen

Om mee te doen met onze theoriecursus motor kan je je via onze website inschrijven. Kies de locatie waar jij de cursus wilt volgen, prik een dag in de agenda die jou goed uitkomt, vul je adresgegevens en enkele persoonlijke gegevens in en verstuur jouw inschrijving.

De prijs van onze cursus is op dit moment €89,-. Er zit ook nog eens een lunch, vervoer naar het CBR en de reservering van het examen bij het CBR bij inbegrepen. De kosten van het CBR examen moet je apart bij het CBR voldoen.

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje, geef ons een belletje of app ons even!

https://www.motorcursus.nl/

Gerelateerde artikelen

Op 24 september 1948 richtte de Japanner Soichiro Honda het bedrijf op

Rijles volgen bij Rijschool Utrecht

De koers van Fiat