UTR Echt
Image default
Hobby en vrije tijd

Beste geuren die bij jouw sterrenbeeld passen

De beste geuren voor je sterrenbeeld

Als je moeite hebt om te beslissen over een geschikt parfum voor je sterrenbeeld in dagelijkse tot formeel gebruik, wil je misschien beter naar je persoonlijkheidstype kijken. Het is  mogelijk om te beslissen over de meest geschikte geur door naar de geur horoscoop te kijken. Zelfs als je niet gelooft in de sterrenbeelden, kan een eenvoudige geur of  enige aanwijzingen geven over een voorkeur van parfum. Hier zijn enkele suggesties voor sterrenbeelden:

Ram (21 maart – 19 april)

Dit sterrenbeeld heeft betrekking op de meer avontuurlijke geest die een dynamische persoonlijkheid en het vermogen om te leiden heeft. Zoek naar geuren met topnoten van peperkoek, mandarijn, vanille en rode roos.

Stier (20 april – 20 mei)

De Stier heeft een geaarde en betrouwbare persoonlijkheid. Dit teken wordt bestuurd door Venus en de voorkeursgeur is bloemig en sensueel. Patchouli, jasmijn en bergamot tonen zijn het meest geschikt.

Tweeling (21 mei – 20 juni)

Met een gemakkelijke blik geen leven, een Tweeling is vol verbeelding en zeer creatief. Een geschikte geur omvat die met een frisse citrusgeur.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Degenen met het sterrenbeeld Kreeft zijn zeer goede geliefden, vriendelijk en creatief. De meest geschikte parfumnoten zijn de klassiekers zoals magnolia en lelie, evenals een vleugje zoete honing.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een Leeuw is krachtig en assertief en houdt ervan erg artistiek te zijn. Delicate en fruitige geuren worden aanbevolen met topnoten van pittige kaneel en roos.

Maagd (23 augustus – 22 september)

De Maagd is een zeer gedetailleerd georiënteerd persoon. Een zeer praktisch sterrenbeeld en houdt niet van teveel verandering. Topnoten zijn orchidee, bergamot, mandarijn en laurier die helpen de vrouwelijke en delicate geur te creëren.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Dit zijn charmante en warme mensen die graag koesteren en kalm zijn van nature. Topnoten zijn zeker de brede specerijen.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

De mysterieuze en humeurige persoonlijkheid van de Schorpioen betekent dat ze emotioneel en gepassioneerd zijn over de dingen die voor hen iets betekenen. Een geur met patchouli, musk en ceder is het meest geschikt.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Dit sterrenbeeld is voor de kunstenaars of intellectuelen die vol energie en liefde zijn. Een geur met een vleugje amberzaad en muskus voor een bosachtige geur wordt aanbevolen.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Horoscoop Steenbok is een verantwoordelijke en betrouwbaar persoon die heel nuchter is. Ze geniet van het meer aloude en klassieke geurbereik.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Een onafhankelijke en eigenwijze Waterman is onverwacht, dus een parfumreeks voor dit sterrenbeeld is zeker aan de sensuele kant en bevat een vleugje patchouli en salie.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Een gevoelige en verlegen horoscoop Vissen is eerlijk en vers. Ze zijn trouw aan zichzelf. De meest geschikte geuren omvatten een topnoot van citrus of barnsteen en lagere tonen van pruimen of blauweregen.

Bron:
Zodiac Horoscoop