UTR Echt
Image default
Gezondheid

Zorgverzekering 2021 premie

Wordt uw zorgverzekering 2021 premie te hoog? Dan kunt u eventueel overstappen op een verzekering die voordeliger is. Aan de andere kant is ook de kwaliteit van uw zorgverzekering van belang. U wilt er niet op achteruit gaan als het gaat om de vergoeding van behandelingen. En misschien hecht u ook wel waarde aan een goede klantenservice. Regionale zorgverzekeraar Salland voldoet aan al deze wensen. Wij bieden een zorgverzekering van hoge kwaliteit, tegen een zeer betaalbare premie. Daarbij hebben we veel aandacht voor onze klanten en voor de zorg die geboden wordt in de regio.

Basispakket zorgverzekering Salland

U kunt bij Salland niet alleen terecht voor een goed basispakket zorgverzekering 2021, maar ook voor de nodige aanvullende verzekeringen. Komend jaar heeft u bij ons de keuze uit vier aanvullende verzekeringen. U kunt deze afsluiten op basis van de zorg die u verwacht nodig te hebben. Maakt u bijvoorbeeld regelmatig gebruik van fysiotherapie? Dan kunt u een aanvullende verzekering kiezen die vergoeding biedt voor een bepaald aantal fysiotherapie behandelingen. Ook een losse tandartsverzekering kunt u afsluiten bij Salland. We hebben drie tandartsverzekeringen met elk een maximaal bedrag dat u jaarlijks vergoed kunt krijgen.

De aanpak van Salland

Als zorgverzekeraar wil Salland niet alleen goede zorgverzekeringen bieden. We streven er ook naar om de beste zorg bereikbaar te maken voor iedereen in de regio. Bij Salland betaalt u niet meer voor uw zorgpremie als u tot een risicogroep behoort. U betaalt altijd dezelfde lage premie als onze andere verzekerden. Daarbij houden wij graag de kwaliteit en de kosten van de zorg in de omgeving in de gaten. Wilt u weten hoe Salland haar bijdrage hieraan levert? Kijk dan eens op onze website. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, zodat we persoonlijk uw vragen kunnen beantwoorden.

https://www.salland.nl/