UTR Echt
Image default
Internet

Zeer snel internet

Woont u in Utrecht? Ook wel Utreg genoemd? Woont u daar? En wilt u graag super super super super snel internet? Heeft u nu wel eens last van wat trager internet? Dat is vanaf nu verleden tijd! Want het is sinds kort mogelijk om te kiezen voor een internet abonnement met een snelheid van maar liefst 1 GB/s, dat betekent razendsnel internetten, online gamen, online TV kijken, en dat alles tegelijkertijd met meerdere personen zonder dat u last heeft van langzaam internet. Hoe is dat mogelijk? Met Giganet van Ziggo

Ziggo is de eerste aanbieder in Nederland die een snelheid van 1 GB/s aanbiedt. Dat is 1000 MB/s om te downloaden. Ze rollen dit de komende periode uit in Nederland, maar ze zijn gestart met Utrecht. Utrecht heeft dus de primeur gehad op dit gebied. Bent u al meteen overgestapt? Dan weet u hoe fijn dit nieuwe pakket is. Twijfelt u nog? Wilt u wel overstappen? Maak dan nu uw keuze en stap gewoon over.

Er zijn natuurlijk nog meer aanbieders met snel internet, maar zo snel als Giganet zijn ze er nog niet. Het is even afwachten hoe snel KPN met een antwoord komt de komende periode.  Deze 2 concurrenten proberen elkaar namelijk altijd af te troeven, maar deze zet is voor Ziggo.

Gaat u op zoek naar een pakket? Dan is het verstandig om verder te kijken dan alleen het internet pakket. Want ook het aantal TV zenders doet er absoluut toe. Kies niet voor een zenderpakket dat u niet gebruikt, dat is zonde van uw geld. In veel gevallen voldoet het basispakket.

Naast Utrecht is de snelheid van 1 Gigabit per seconde ook leverbaar in Hilversum op dit moment (december 2019). Wilt u weten of het ook al leverbaar is bij u? Kijk dan meteen wat het resultaat is op uw postcode op hun website. U ziet dan meteen de hoogst haalbare snelheid op uw adres. Is het er nog niet? Heb dan nog even geduld, wie weet is het er binnenkort wel.

https://www.alles-in-1-pakket-vergelijken.nl/