UTR Echt
Image default
Kinderen

Zomerse PAW Patrol slippers

PAW Patrol slippers zijn dé ideale schoenen voor in de zomer. De slippers van PAW Patrol zijn waterdicht waardoor kinderen ze ook aan kunnen rond het zwembad. Om het dragen comfortabeler te maken heeft DaRu-Deals ook een optie om een bandje achter de enkel te plaatsen, zo verliezen jonge kinderen hun schoenen niet de hele tijd. De heldhaftige puppy’s staan op de zolen van de slippers.

PAW Patrol slippers voor uw kleine in de zomer

Bestel de PAW Patrol slippers bij het bedrijf en geef ze cadeau aan uw (klein)kind. Naast PAW Patrol heeft het bedrijf ook veel artikelen van Frozen. Bekijk bijvoorbeeld ook de nachtlamp van Frozen in de collectie. Met deze nachtlamp van Frozen maakt u een echte Frozen fan enorm blij als u deze cadeau geeft. De nachtlamp van Frozen zorgt voor licht in de slaapkamer van uw kindje, hierdoor vallen ze in slaap met hun favoriete film naast zich. De favoriete personages van de kinderen staan op de lamp. De lamp helpt met slapen en laat uw kindje in dromenland lopen van Frozen. Naast deze artikelen heeft het bedrijf nog veel meer licentieartikelen van bijvoorbeeld Disney, maar ook van Marvel, Star Wars, Pixar of Nickelodeon. Zo vindt u voor jong en oud artikelen met favoriete films of series erop. Zo ziet iedereen gelijk waar u van houdt en wat u leuk vindt om te kijken. Het bedrijf heeft artikelen voor jong en oud, van baby’s tot volwassenen.

Plaats snel een bestelling

De bestellingen die voor 15:00 uur bij het bedrijf binnen zijn worden dezelfde werkdag nog verzonden, hierdoor ontvangt u snel uw bestelling van de nachtlamp van Frozen. Daarnaast bezorgt het bedrijf door heel Nederland en België. Mocht u naar een ander land willen verzenden dan is dit ook mogelijk maar dan moet u wel contact opnemen met DaRu-Deals.