UTR Echt
Image default
Business / Business Services

Wat Ledûb, Ledûb maakt.

Ledub overhemden. Je hebt het vast wel is ergens voorbij horen komen. Ledub is namelijk een Nederlands merk opgericht door familiebedrijf Van Winkel fashion. Het is ontstaan door de destijdse eigenaar Sjef van Winkel. Sjef stoorde zich al langere tijd aan de slechte en onverzorgde boorden van de verschillende soorten overhemden. Hij wilde hier verandering in brengen. In dit artikel gaan we terug in de geschiedenis van ledub tot het heden. En het aanbod van de verschillende soorten ledub overhemden

Het ontstaan van Ledub

In 1963 was Ledub geboren. Een spiegelwoord van Budel, de Brabantse geboorteplaats van het merk. Ook voor Gerard van Winkel (zoon van oprichter Sjef) werd het bedrijf zijn passie. Hij volgde een cursus voor de toekomstige rol als directeur. Dat was achteraf de beste beslissing ooit. In 1970 werd het werkelijkheid. De leiding van Van Winkel’s Confectiebedrijven werd overgenomen door Gerard van Winkel.

Hoe ledub vandaag wordt gezien

Vandaag de dag staat Ledûb nog steeds bekend om de eigentijdse overhemden en prachtige overhemden. Door de jarenlange opgedane kennis en ervaring heeft Ledûb genoeg in huis om de meest unieke overhemden te maken. Als shirtspecialist besteed Ledûb veel aandacht aan een breed scala van details bij ieder overhemd. Deze details maken het overhemd bijzonder en iedere drager onderscheidend.

Wat heeft ledub allemaal?

Niet alleen levert Ledûb prachtige kleding. Ledub heeft ook een breed aanbod aan overhemden. Het complete Ledûb aanbod bestaat uit: Ledub business overhemden, Ledub overhemden mouwlengte 7, Ledub smoking overhemden en Ledub strijkvrije overhemden. Kortom, keus genoeg!

De Ledub Business overhemden hebben (zoals de naam al doet suggereren) een zakelijke uitstraling. Gehuld in een Ledûb overhemd bent je altijd zakelijk en professioneel gekleed. De overhemden stralen ontzettende eenvoud uit, maar hebben toch een artistiek tintje dat elk zakelijk overhemd bijzonder maakt. Met de Ledub Business overhemden kom je nooit meer saai op je werk aan.

Ledub overhemden voor de langere man

Ledub houdt rekening met de lange mannen. Daarom biedt Ledub zijn overhemden ook aan in mouwlengte 7. Een overhemd met mouwlengte 7 heeft 7 centimeter langere mouwen dan de standaard mouwlengte. Hierdoor sluiten de overhemden niet alleen perfect aan op het lichaam, maar ook op de armen.

De Ledub overhemden zijn voor lange mannen verkrijgbaar in elke stijl, vorm, kleur en print die er is. De overhemden zijn er namelijk in zowel uni als effen overhemden en zowel gestreepte overhemden als geruite overhemden. Zo hoeft de lange man niet alleen meer gehuld te zijn in vormloze gedrochten, maar kan de lange man ook eindelijk weer modieus gekleed op straat komen met unieke en getailleerde overhemden.

Waar bestel ik ledub?

Kortom, het gehele assortiment van de Ledûb overhemden bestaat uit: Ledub business overhemden, Ledub overhemden mouwlengte 7, Ledub smoking overhemden en Ledub strijkvrije overhemden.

De krachtige overhemden van ledub zijn onmisbaar in de kledingkast van de man. Bekijk de online modecollectie van Ledûb op https://overhemden.com. De overhemden specialist.

 

https://overhemden.com