UTR Echt
Image default
Bedrijven

Hippe fotobooth huren?

Je ziet het vaak in Amerikaanse films: de fotobooth. Mensen op een kermis of feestje laten zich fotograferen terwijl ze gekke bekken trekken, liefst met twee of meer personen tegelijk. Dat levert vaak hilarische beelden op. Wist je dat je dat ook op je eigen feest kunt krijgen? Bij DeVolkswagenPhotobooth.nl huur je een Volkswagen busje met fotohokje.

Wat is een Volkswagen Photobooth?

Een Volkswagen Photobooth is een oldtimerbusje met daarin een fotohokje. Doordat de fotobooth in een busje is geplaatst, kun je hem daarheen laten rijden waar jij hem wilt hebben. Zo is het ook op jouw feestlocatie mogelijk een fotobooth te hebben. Het fotohokje is voorzien van allerlei leuke gadgets en accessoires zodat je met je gasten de leukste foto’s kunt maken. De foto’s worden meteen afgedrukt, zodat je direct kunt zien of ze leuk geworden zijn. Dit levert gegarandeerd veel plezier op voor de feestgangers. Daarnaast zijn de foto’s natuurlijk een fantastisch aandenken aan een geweldig feest.

Wanneer huur je een fotobooth?

Mobiele fotohokjes zijn voor veel verschillende gelegenheden geschikt. Een bruiloft is natuurlijk een uitermate geschikte gelegenheid. Voor de gasten is het leuk om grappige foto’s te maken. Voor het bruidspaar zelf levert het een mooie verzameling foto’s op van de aanwezige gasten. Leuk om later nog eens naar te kijken! Een ander goed moment om een Volkswagen Photobooth te laten komen, is voor een bedrijfsfeest. Als je met je collega’s jezelf uitdost met de beschikbare accessoires, dan leer je elkaar net weer op een andere manier kennen. En je hebt natuurlijk een hoop lol.

Niet alleen de binnenkant van het fotohokje is de moeite waard. Omdat het is ingebouwd in een authentiek Volkswagen busje, is ook de buitenkant bijzonder geschikt om gefotografeerd te worden. Kortom, het huren van deze fotobooth zorgt voor een unieke ervaring!