UTR Echt
Image default
Bedrijven

Een hip Volkswagen busje huren

Bij een bijzondere gelegenheid hoort een bijzonder vervoermiddel. Of het nu een huwelijk of een vrijgezellenfeest is, of een road trip met familie of vrienden, bij Vintage Road Trips kun je het perfecte Volkswagen busje huren. Je rijdt helemaal in stijl en bent een blikvanger op de weg.

Een dagje uit in stijl

Ben je helemaal weg van de seventies, dan moet je echt een keer een dag gaan toeren met een hip Volkswagen T2 busje. Dit leuke busje ziet er nog helemaal uit zoals ze oorspronkelijk gemaakt werden en is te huur in verschillende vrolijke kleuren. De busjes zijn geschikt om met maximaal acht personen in te rijden. Je kunt ze dus prima gebruiken om met een groep vrienden op pad te gaan. Maar je kunt er ook eentje met chauffeur reserveren om jou en je aanstaande echtgenoot of echtgenote naar je bruiloft te brengen.

Een Volkswagen busje huren voor je vakantie

Je kunt een Volkswagen busje huren voor een dag maar ook voor meerdere dagen achter elkaar. Stel je eens voor hoe je in dit stijlvolle vervoermiddel van camping naar hotel naar B&B rijdt. Wil je graag in het busje overnachten? Ook dat kan. Kies er dan voor de tot camper omgebouwde variant van het Volkswagen busje te huren. Je kunt hier met vier personen in slapen. Dat wordt gegarandeerd een geweldige vakantie!

Als cadeau een busje van Volkswagen huren

Ken je iemand die houdt van authentieke Volkswagen busjes? Dan kun je deze persoon verrassen met een dagje uit in zo’n busje. Er zijn handige cadeaubonnen te krijgen, die je kunt geven aan iemand die het echt verdient. De ontvanger kan dan zelf kiezen wanneer hij de trip gaat maken en welk type busje hij wil huren. Natuurlijk kun je jezelf aanbieden als chauffeur, want wie wil dit nou niet meemaken?