UTR Echt
Image default
Bedrijven

De tuinmeubelen trends waar iedereen het over heeft in 2021

Ben je van plan om in het spetterende nieuwjaar nieuwe tuinmeubels aan te schaffen? Dan ben je vast benieuwd naar wat de belangrijkste trends zijn in de tuinmeubelwereld, om zo te kunnen pronken met de mooiste tuin in de zwoele zomer en knusse winter. In deze blog hebben wij alle belangrijke dingen hiervoor op een rijtje gezet, van kleuren en materialen tot aan de prijzen en aanschaf.

De 7 meubel schoonheden

In het jaar 2021 zijn er zeven speciale tuinmeubelen die in het zonnetje worden gezet. Om te beginnen bij een innovatieve trend: bijzettafeltjes met een vuurhaard! Een clean, strak design met neutrale kleuren verdeeld over meerdere kleine tafeltjes. En als klap op de vuurpijl is één van deze tafeltjes dus voorzien van een eigen vuur- of ledhaard. Prachtig knus voor in de tuin om de koudere zomeravonden en perfect voor de gezelligheid in de winter. Dit gaat goed met een van de andere trends: de houtlook parasol. Deze parasols zijn gemaakt van aluminium maar hebben de uitstraling van teakhout. Bijpassend met deze trend zijn de opkomende aluminium tafels die op dezelfde wijze gemaakt zijn. Dit valt samen mooi te combineren en geeft de tuinmeubelen het zicht van één geheel. En bij tafels horen natuurlijk ook stoelen. Wat opvalt hierbij in de tuinmeubelen wereld zijn stoelen gemaakt van het mooie materiaal rope. Dit is hartstikke makkelijk te onderhouden en betaalbaar voor ieder budget. En ik hoor je al denken: wat voor kleur? Groen. Dat is wat je het meeste gaat terugzien in alle tuinmeubelen collecties van 2021. Een andere stoelentrend zijn verstelbare stoelen. Niet alleen creëer je hierdoor een uitstraling van luxe, dit is natuurlijk ook gewoon erg functioneel en comfortabel voor de gebruiker. En wat natuurlijk ook comfortabel is zijn comfort seats. Dit zijn de kussens die je over je tuinstoelen heen legt. Ga hierbij voor neutrale kleuren en je tuin is ready to go.

Van keuze tot aanschaf

Na dit alles te hebben gelezen kunnen wij ons voorstellen dat je niet kan wachten om je tuin in te richten met al deze mooie meubels. Maar daarbij is natuurlijk ook de vraag: waar en hoe kan ik mijn mooie tuinmeubels aanschaffen? Dit kan zowel online als in de winkel. Online kan u kiezen voor thuisbezorging, en meestal ook afhalen in de winkel. Het gemak van het bezorgen is dat het bij u thuis wordt geleverd en u zelf vaak niks meer hoeft te doen: appeltje eitje! En natuurlijk kan u ook langsgaan in de winkels en is er de optie om het mee te nemen vanuit het magazijn. Maar ook dan kan u dit vaak thuis laten bezorgen. Vele wegen naar een mooi ingerichte tuin dus!