UTR Echt
Image default
Woning en Tuin

Zo verkoop jij je huis binnen no time!

Je huis snel verkopen, is iets wat spannend en stressvol kan zijn. Je hoopt dat de verkoop van het huis snel en goed verloopt. Je zit er namelijk niet op te wachten dat de woning erg lang te koop staat en je hierdoor misschien wel met dubbele lasten komt te zitten. Gelukkig zijn er dingen die je kunt doen om de verkoop van je huis zo snel mogelijk te realiseren. Wat die dingen zijn, lees je allemaal in dit artikel! Lees dus zeker even verder voor de waardevolle tips van Van der Eijken Makelaardij

Een lichte woning

Het is slim om je woning op de foto te zetten op een dag dat de zon schijnt en er dus veel licht de woning in schijnt. Dan ziet je huis er van binnen en van buiten goed uit en worden er meer potentiële kopers aangetrokken. Trek de gordijnen zo ver mogelijk open en haar de grote decoratie stukken van de vensterbank voor extra lichtinval. Ook kan je gebruik maken van natuurlijke lampen om nog meer licht in de woning te krijgen. 

Investeer in de juiste dingen

Je woning verkopen op het moment dat je net de keuken of badkamer hebt vernieuwd, kan slim lijken, maar het betekent niet altijd dat je deze investeringen eruit haalt. Een badkamer en een keuken zijn erg smaakgevoelige ruimtes en het kan dus juist zo zijn dat een koper afhaakt als het totaal niet zijn of haar smaak is. Mega zonde. Wanneer je weet dat je niet heel lang in een woning gaat blijven wonen is het dus slimmer om te investeren in andere dingen. Denk aan zonnepanelen, een nieuw dak, schilderwerk, kozijnen, cv-ketel, de isolering en ga zo maar door. 

Last minute opbergplek

Zorg voor een lege kast in de woning. Dit is handig als je op het laatste moment ineens een bezichtiging hebt en je alle losse troep snel op wilt ruimen. Denk aan opladers, een iPad, de krant en speelgoed van je kinderen. Zo heb je jouw woning binnen no time bezichtingsproof.