UTR Echt
Image default
Beauty en verzorging

Zie er strakker en jonger uit door de huidverzorgingslijn van Environ

De huidverzorgingsproducten van Environ zorgen voor een strakkere en jonger uitziende huid. Environ heeft een prachtige huidverzorgingslijn en staat aan de top van de huidverzorging. De producten van Environ zijn ontwikkeld door Dr. Des Fernandez, een plastisch chirurg die in de top 5 staat van beste plastische chirurgen ter wereld. Hij ontdekte dat vitamine A een belangrijke vitamine is om de huid mooi en gezond te houden. Na deze ontdekking heeft hij de huidverzorgingslijn Environ ontwikkeld, waar hoge concentraties vitamine A in zitten. Daarnaast komen alle ingrediënten van Environ dieper in de huid door gespecialiseerde opname technieken. Dit maakt het product super effectief. De verzorgingslijn bestaat uit verschillende producten, waardoor de producten geschikt zijn voor alle leeftijden, elk huidtype en elk geslacht.  

Enkele belangrijke ingrediënten van de producten van Environ zijn:

  • Vitamine A, voor het herstellen van het DNA in de huidcellen en normaliseren van huidfuncties
  • Vitamine B3, bevorderd de cel vernieuwing en het egaliseren van de huid
  • Vitamine C, beschermt de huid tegen beschadiging van UV-straling
  • Vitamine E, heeft een helende en beschermende werking
  • Vitamine B12, zorgt voor een betere energie van de huid
  • Provitamine B5, werkt kalmerend en hydraterend

U kunt Environ bestellen bij Van Lennep Kliniek. Dit kan online of in 1 van de winkels. De winkels van Van Lennep Kliniek zijn gevestigd in Den Haag (2 locaties) en in Oegstgeest. Online bestellen bij Van Lennep Kliniek behoort ook tot de mogelijkheden.

Visagie producten van Jane Iredale

Wilt u genieten van prachtige make-up op uw gezicht? De visagie lijn van Jane Iredale bevat natuurlijke producten die een zijdezacht gevoel en een mooie uitstraling geven. De producten zijn zeer makkelijk aan te brengen en blijven perfect op de huid zitten. U hoeft tussendoor uw make-up niet meer bij te werken! In de producten van Jane Iredale zit een zonnefilter, dat zorgt voor bescherming tegen UVA en UVB stralen. Ook kunt u diverse huidproblemen perfect camoufleren met deze make-up. De producten van Jane Iredale bestellen kan eenvoudig bij Van Lennep Kliniek.

 

https://www.vanlennepkliniek.nl/