UTR Echt
Image default
Bedrijven

Werkprocessen versnel met veiligheidsinformatiebladen database

Runt u een bedrijf dat werkt met (gevaarlijke) chemicaliën? Dan is het van groot belang dat zowel u als uw werknemers de eigenschappen en mogelijke risico’s van deze stoffen begrijpen. Met een veiligheidsinformatiebladen database hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken. Dat database wordt voortdurend geüpdatet, alleen zo kunt u veroudering het best tegen gaan.

 

Een veiligheidsinformatiebladen database is eenvoudig in gebruik

Een veiligheidsinformatiebladen database is de meest comfortabele en effectieve manier van veiligheidsinformatiebladen creëren en opslaan. Doordat de database gegevens over stoffen bevat heeft u zelf de mogelijkheid om eigen stoffen te maken. Zo wordt het ineens een stuk makkelijker om zelf veiligheidsinformatiebladen op te stellen. Niet meer hoeven wachten op derde. Naast dat het een stuk makkelijker wordt om zelf stoffen toe te voegen, biedt de vib software ook nog eens de mogelijkheid labels, werkinstructies en inventarisatielijsten van gevaarlijke chemicaliën te maken. Super simpel, snel en geschikt voor internationaal gebruik.

 

Blijf op de hoogte!

De database zal altijd een herinnering sturen wanneer veiligheidsinformatiebladen moeten worden aangepast. Om dit zo efficiënt mogelijk voor uw organisatie te onderhouden heeft de database de mogelijkheid om eigen regels en criteria toe te passen. Zo wordt u niet onnodig gestoord door meldingen die niet toepasbaar zijn voor uw onderneming. De status van veiligheidsinformatiebladen is super makkelijk gevonden in een snel-overzicht, dit bespaard u op jaarbasis zeeën van tijd! Het opsporen van verouderde veiligheidsinformatie bladen wordt kinderspel.

 

https://www.devibfabriek.nl/veiligheidsinformatiebladen-software/