UTR Echt
Image default
Bedrijven

Welke Samsung smartphone past het beste bij jou?

Samsung heeft een reeks aan opties binnen haar smartphoneportfolio, van de nieuwe vlaggenschip Galaxy Z-opvouwbare modellen tot de nieuwste Galaxy S- en Galaxy Note-series.

Er is ook het sub-vlaggenschip Galaxy A-assortiment om te overwegen en ook de oudere Galaxy S- en Galaxy Note-modellen. Zoals je kan zien is het niet eenvoudig om de juiste Samsung smartphone te kiezen. Wij bespreken in dit artikel de verschillende modellen zodat jij straks weet welke Samsung telefoon, de telefoon is met de beste camera, welke de goedkoopste is en welke de meeste waarde biedt voor je geld.

De Samsung Galaxy A71

Begin 2020 kondigde de Samsung Galaxy A71 aan. Een update van de A70 met vernieuwde hardware, maar vergelijkbare specificaties. De telefoon stapt over naar Infinity-O voor het scherm. Dus met een perforatiegat voor de camera in plaats van de inkeping van de A70. In sommige regio’s is er ook een 5G-versie. De camera aan de achterzijde heeft een hogere resolutie, zoals elke nieuwe telefoon in het midrange segment. Als je van de S20-reeks houdt, maar je kunt het prijskaartje niet rechtvaardigen, dan is de A71 een uitstekende keuze.

De Samsung Galaxy S10e

De Samsung Galaxy S10e was oorspronkelijk de goedkoopste van de S10-reeks, met een plat scherm en een fysieke vingerafdruksensor in plaats van een gebogen scherm en een sensor onder het scherm. Aan de achterkant heeft de S10e een dubbele camera in plaats van een driedubbele camera. Hij mist een aantal functies, maar de S10e biedt nog steeds een fris ontwerp met een uitstekende bouwkwaliteit en goede hardware.

De Samsung Galaxy S20 en S20 Ultra

De Samsung Galaxy S20 vormt de basis voor de 2020-telefoons, met nieuwe hardware, een nieuw display met 120Hz, een grotere batterij en nieuwe camera’s. De camera krijgt een nieuwe sensor met grotere pixels en een indrukwekkender zoomarrangement, waardoor je tot 30X digitale zoom kunt en 8K video-opnamen kunt maken. De camera’s zijn zo goed dat je ze kan vergelijken met de beste compactcamera’s die getest zijn op gada.be Dit model is ook verkrijgbaar in 4G of 5G-versies. Het is goedkoper dan de grotere apparaten, maar het scherm is kleiner. De Galaxy S20 Ultra is dan weer de beste uit de Galaxy S-familie met alles wat je nodig hebt: een groot scherm, een grote batterij, hoge cameraresoluties. Het enige nadeel is natuurlijk de prijs. Over het algemeen is het een geweldige telefoon.

De Samsung Galaxy Note 20

De Samsung Galaxy Note 20 biedt een soortgelijk ontwerp als de Note 10, maar dan met de nieuwigheden die ook in de S20 reeks te vinden zijn. Het camerasysteem is hetzelfde als wat je in de Galaxy S20 kan vinden, dus de beelden zijn geweldig. Het scherm heeft nog steeds een verversingsgraad van 60Hz en er is geen ondersteuning meer om je geheugen uit te breiden via een micro SD. Als je op zoek bent naar een telefoon met een geïntegreerde stylus, dan is er weinig beter dan deze telefoon.

De Samsung Galaxy Z Fold 2

De Samsung Galaxy Z Fold 2 is de opvolger van de originele Galaxy Fold en biedt hetzelfde ontwerp in boekstijl met een verticale vouw, maar met een aantal verfijningen, waaronder een nieuw scharnierontwerp. Het scherm aan de voorkant is groter en alles is netter afgewerkt. De Galaxy Z Fold 2 lijkt een aantal van de grootste problemen met de originele Fold te hebben verholpen, dus als je op zoek bent naar een opvouwbare smartphone en de nieuwste innovatie die Samsung te bieden heeft op het gebied van ontwerp, is de Galaxy Z Fold 2 misschien degene voor jou.