UTR Echt
Image default
Vervoer en transport

Wat zijn andere vereisten in de VS?

De regels en voorschriften voor het gebruik van een elektrische step kunnen verschillen van staat tot staat, maar registratie is verplicht in de meeste staten, behalve Florida en Californië. Vergunningen zijn vereist in Michigan, Kansas, Tennessee en Rhode Island.

In bijna alle staten zijn elektrische steps, zoals de ninebot max g30e, op straat toegestaan, maar in een paar staten zoals Missouri, Nebraska, Washington, Vermont en New Hampshire zijn ze niet toegestaan op trottoirs.

De maximumsnelheid in de staten varieert van 20-25 mph, en tieners van 16 jaar mogen op e-scooters rijden, terwijl Florida ook 14-jarigen toelaat. Helmen en andere beschermende uitrusting zijn verplicht onder de 18 jaar.

San Francisco vereist zelfs dockless e-scooter bedrijven om een vergunning te verkrijgen die het aantal vervaardigde scooters beperkt en commerciële verzekering oplegt.

New York is de enige staat waar elektrische scooters niet legaal zijn.

Een conclusie

Naarmate het gebruik van elektrische scooters toeneemt, mogen we hopen dat bedrijven die veilige verzekeringen aanbieden een inhaalslag kunnen maken. Het is te voorspellen dat brommobielverzekeringen over enige tijd verplicht zullen worden gesteld.

Tot die tijd is het het beste om een keuze te maken uit de beschikbare verzekeringen en veilig en stressvrij te rijden terwijl je je steentje bijdraagt aan het redden van het milieu.