UTR Echt
Image default
Beauty en verzorging

Wat te doen tegen wallen onder de ogen?

Als u in de spiegel kijkt stoort u zich aan de wallen onder uw ogen. Daarnaast krijgt u vaak de vraag of u moe bent, terwijl u dat helemaal niet bent. U bent tot de conclusie gekomen dat u de wallen onder uw ogen wilt verminderen. Een behandeling met hyaluronzuur fillers kan een geschikte oplossing voor dit probleem zijn.

Het is belangrijk om eerst een consult in te plannen bij één van onze klinieken. De arts moet namelijk bepalen wat de oorzaak is van de wallen onder uw ogen. Wanneer uw wallen niet overmatig vocht vasthouden en er niet te veel losse huid onder uw ogen bevindt, kan een behandeling met hyaluronzuur fillers een uitkomst bieden.

We worden allemaal ouder, hierdoor wordt de huid dunner en krijgen we te maken met volumeverlies in het gelaat. Dit geldt ook voor de traangoot. Na verloop van tijd begint men donkere kringen te zien als gevolg van doorschemering van het bot. Sommige mensen hebben dit al van jongs af aan en sommige mensen krijgen hier nooit last van. Erfelijkheid en levensstijl spelen hierbij ook een rol.

Een filler op basis van hyaluronzuur is een geschikte oplossing om wallen onder de ogen te verminderen. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en zorgt voor meer hydratatie en collageenvorming. Door gebruik te maken van fillers op basis van hyaluronzuur krijgt u dus niet alleen meer volume op de gewenste plek, maar zal de conditie van uw huid ook verbeteren.

Nadat u heeft besloten een behandeling tegen wallen onder de ogen te willen ondergaan wordt u eerst gevraagd om een medische vragenlijst in te vullen bij ons in de kliniek. Eveneens worden er foto’s van u gemaakt. Deze foto’s worden alleen gebruikt door de arts om de resultaten van de behandeling met u te bespreken. Tot slot worden de wallen onder de ogen verdoofd met verdovingscrème. Zodra het te behandelen gebied is verdoofd kan de arts beginnen met de behandeling voor het verminderen van de wallen onder de ogen.

De filler op basis van hyaluronzuur wordt ingebracht met een zeer fijn naaldje of met een canule, hierdoor is de kans op blauwe plekjes zeer klein. Hyaluronzuur is tijdelijk en verdwijnt na ongeveer 12 maanden. Indien u niet tevreden bent met het resultaat kan de filler worden opgelost.

Na de behandeling kunt u het behandelde gebied koelen bij ons in de kliniek. Twee weken na de behandeling komt u terug voor een controle afspraak. Er worden na-foto’s van u gemaakt zodat de arts de resultaten van de vermindering van de wallen met u kan bespreken en eventueel kan bij behandelen indien nodig. Twee weken na de behandeling heeft u weer een frisse blik en kunt u daadwerkelijk afscheid nemen van de wallen onder uw ogen.

Stoort u zich ook aan de wallen onder uw ogen en wilt u uw wallen verminderen dan kunt u bij één van onze artsen terecht voor een vrijblijvend consult.

Artsen van The Body Clinic zijn BIG geregistreerd, lid van NVCG en cosmetisch arts KNMG. Wij hebben een kliniek in Amsterdam en Duiven. Bel ons nu voor een gratis consult: 020-4638668 of via de mail: ​info@bodyclinic.nl​.