UTR Echt
Image default
Bedrijven

Wat een privé/balans coach voor jou kunt betekenen

Heb je een medewerker bij jou op de werkvloer rondlopen die je graag wilt belonen voor zijn harde werk waar je zelf ook nog wat aan hebt? Dan is het inhuren van een privé/balans coach nog niet zo’n slecht idee. Hiermee geef je jouw medewerker een steuntje in de rug door te helpen bij zijn of haar timemanagement, of bij het verder ontwikkelen van een of meer vaardigheden. Erg motiverend voor jouw werknemer maar ook positief voor uw onderneming!

 

De privé/balans coaching begint met een plan

Het hele traject van het privébalans coaching traject begint gewoon bij jou op kantoor. De werknemer zal deelnemen aan een intakegesprek waarbij de jij, de leidinggevende ook aanwezig bij is. Samen wordt er gekeken naar de doelen en stelt aan de hand hiervan een plan van aanpak op.

 

De privé/balans coach zal vervolgens een dagje met de medewerker meelopen om te analyseren welke punten wat aandacht mogen verdienen. Dit alles wordt samen genomen met het eerder opgestelde plan van aanpak waaruit een persoonlijk actieplan wordt geformuleerd. Hierin staat bijvoorbeeld hoeveel sessie er verwacht worden nodig te hebben voor het traject. Dit is natuurlijk afhankelijk van de uitkomsten en het beoogde doel.

 

Tijdens de coachingsessies

Wanneer de daadwerkelijke privé/balans coaching van start gaat zit je als werkgever niet op eindeloze sessies te wachten. Dat hoeft ook niet want het traject bestaat gemiddeld vaak uit 2 a 3 sessies met 1 laatste sessie na een aantal maanden om het traject te evalueren. 

 

Elke sessie zal de prive/balans coach opdrachten meegeven waar de werknemer mee aan de slag kan. Zo kan hij of zij deze toepassen op het ontwikkelen van vaardigheden en op het efficiënter invullen van de werkzaamheden. 

 

Na het hele traject krijgt zowel u als de werknemer een concreet advies inclusief tips en tricks om de verbeteringen blijvend door te voeren en nog verder uit te werken. Win-win!