UTR Echt
Image default
Woning en Tuin

Wanddecoratie in de slaapkamer

Wil je een keer totaal iets anders doen met je muren in huis of met wanddecoratie in de slaapkamer? Mis je nog inspiratie of heb je keuzestress? Wij begrijpen je! Tegenwoordig zijn er zoveel manieren waarop je een muur kan stylen. Hieronder een paar leuke tips voor wanddecoratie in de slaapkamer.

Hang het gewoon aan de muur

De meest gangbare manier om je muur te stylen is door wanddecoratie in de slaapkamer gewoon aan je muur te hangen. Logisch! Dit hoeft ook helemaal niet saai te zijn. Integendeel. Als je maar kiest voor de juiste plaatsing en type wanddecoratie, dan kan je echt een impact maken. Ga in ieder geval voor kwaliteit. Als je een statement wil maken of juist een rustige minimalistische look wil creëren, dan is de kwaliteit van de wanddecoratie in de slaapkamer erg belangrijk. Dit maakt of breekt de uitstraling van je muur. Zeker als je kiest voor één of maar een paar sterke items. Hou je van speels en creatief? Kies dan voor verschillende formaten en kleurencombinaties. Hang het in een verrassende samenstelling, bijvoorbeeld asymmetrisch, maar ga wel voor de juiste balans. Bekijk ook hier extra tips voor het plaatsen en bevestigen aan je muur.

Planken of rekken

Wil je wanddecoratie in de slaapkamer waar je ook nog dingen in kunt opbergen? Denk dan aan planken of rekken. Op deze manier kan je ook goed spelen met verschillende (persoonlijke) items. Kies bijvoorbeeld een plank met een moderne uitstraling en plaatst hierop een ingelijste brief van je oma. Ook het materiaal en de hoeveelheid planken zijn bepalend voor de hele uitstraling. Kies voor houten plankjes als je van nonchalant, Scandinavisch en rustiek houdt. Plaats bijvoorbeeld een lange ruwe houten plank als wanddecoratie in de slaapkamer over de gehele lengte van je muur voor een stoere, robuuste en industriële sfeer.

 

https://www.wanddecoratie.nl/wanddecoratie-slaapkamer