UTR Echt
Image default
Dienstverlening

Your Business Online

Of je nu een kledingwinkel of een restaurant hebt, sociale media kunnen een groot verschil maken voor het succes van je bedrijf. Door actief te zijn op social media kun je veel potentiële klanten bereiken. Je kunt ervoor zorgen dat jouw (merk)naam onder de aandacht komt en uiteindelijk zal je hiermee ook je omzet verhogen. Maar hoe kun je je nu het beste onderscheiden op social media? En hoe zorg je voor de juiste posts en advertenties. Daar weet Your Business Online alles vanaf. Wij kunnen de perfecte social media strategie voor jouw bedrijf bedenken en uitvoeren.

Adverteren op Facebook

Your Business Online is gespecialiseerd in het inzetten van verschillende social media kanalen. Facebook mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Het is al jarenlang het meest gebruikte platform en het biedt veel mogelijkheden. Via je eigen pagina kun je jouw doelgroep op de hoogte houden van bijvoorbeeld nieuwe collecties of aanbiedingen. Maar je kunt ook adverteren op Facebook om nieuwe klanten aan te trekken. Ook re-marketing is mogelijk op Facebook. Hiermee worden klanten aangesproken die wel op je website zijn geweest, maar niets hebben gekocht. Door middel van re-marketing wordt de kans vergroot dat zij alsnog overgaan tot een aankoop.

Adverteren op Instagram

Instagram is inmiddels bijna net zo populair als Facebook en hier halen dan ook veel bedrijven hun voordeel uit. Potentiële klanten zien tegenwoordig vaak eerst jouw social media pagina. Nog voordat ze op je website terecht komen. Daarom is het zo belangrijk om een goede eerste indruk te maken op social media. Op Instagram kun je dit doen door aantrekkelijke afbeeldingen te posten met een professionele uitstraling. Adverteren op Instagram kun je gerust overlaten aan de social media experts van Your Business Online. Wij zorgen ervoor dat het totaalplaatje klopt en dat jouw bedrijf zo goed mogelijk weergegeven wordt.

https://www.yourbusinessonline.nl/