UTR Echt
Image default
Auto's en Motoren

Rolstoelbussen met panoramagarantie voor de rolstoelgebruiker

Met een rolstoelbus kun je mensen in een rolstoel vervoeren. Door de panoramagarantie die wordt gerealiseerd door een bodemverlaging kunnen rolstoelgebruikers prettig reizen met de rolstoelbus. De bodemverlaging is van RVS en is veilig en stevig waardoor rolstoelgebruikers op dezelfde hoogte zitten als de andere passagiers. Bovendien krijg je hier 10 jaar garantie op de RVS onderdelen van de bodemverlaging. Je kunt kiezen of je deze wil laten bekleden met isolerend tapijt of antislipmateriaal. Je vindt op de website ook occasions die al aangepast zijn met een bodemverlaging om rolstoelgebruikers te kunnen vervoeren met panoramagarantie.

 

Andere aanpassingen

Er zijn ook andere aanpassingen die je kunt laten uitvoeren voor rolstoelbussen. Er wordt meestal een oprijplaat en lier bij de aanpassing van de bus toegevoegd, maar er kan bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een lift in de rolstoelbus. Dit bedrijf gebruikt liften van het Italiaanse Fiorella. Dit zijn liften van hoge kwaliteit en mooi design die op veel rolstoelbussen kunnen worden toegepast. Soms kan de lift bijvoorbeeld in de zijdeur geplaatst worden. Andere merken liften die gemonteerd en geleverd kunnen worden zijn Ricon, Anteo, Braun, Dhollandia en AMF.

 

Varianten en advisering

Er zijn verschillende bussen geschikt als rolstoelbus. Denk bijvoorbeeld aan de Citroën Jumpy of de Ford Transit. Maar ook de Ford Tourneo of een Peugeot Expert kunnen omgebouwd worden tot rolstoelbus. Laat je adviseren door de experts en kom er achter welke rolstoelbus voor jouw situatie het meest geschikt is.