UTR Echt
Image default
Hobby en vrije tijd

Redenen om een grote auto te huren

Tja, wat moet je nou met een grote auto als je maar in je ééntje of tweeën bent? Grote kans dat je voor een standaard vier persoons auto gaat. Toch zijn er een aantal momenten waarop een 6 persoons auto huren superhandig is.

Op vakantie

Ga je op vakantie met een vriendengroep? Dan is het onzin om met zoveel auto’s te vertrekken. Daarbij is het veel gezelliger om een 6 persoons auto te huren en met zijn allen met één auto naar Frankrijk of Italië te rijden. Samen in één auto heeft nog een voordeel: tijdens een lange autoreis kun je af en toe afwisselen met rijden. Het voordeel van de auto pakken is dat je kunt gaan en staan waar je wilt, bijvoorbeeld naar het strand of naar een leuk café

Voor een bruiloft

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Je kunt alvast samen opwarmen voor zo’n groot feest, waardoor de dag niet alleen voor het bruidspaar maar ook voor jullie als vriendengroep onvergetelijk wordt. Als iemand de BOB wil zijn, dan kan hij meer mensen meenemen. Besluiten jullie om allemaal alcohol te drinken, dan is het ook leuk om samen een groot taxibusje te reserveren. Scheelt ook weer in de kosten.

Vrijgezellenfeest of verjaardag

Je kunt ook een 7 persoons auto huren voor een vrijgezellenfeest of een verjaardag. Je kunt er mee naar een leuke bestemming, maar je kunt het ook in het busje zelf gezellig maken. Doe bijvoorbeeld een leuke quiz of een potje carpool karaoke. Of rijdt met zijn allen langs de drive-in voor friet of ijs.

Verhuizen

Zo’n grote auto is ook handig voor een verhuizing. Misschien heb je nog wat extra ruimte nodig voor de laatste spulletjes maar is een verhuisbusje net te groot. Tegelijkertijd kun je samen met je gezin richting jullie nieuwe stulpje rijden.

https://autoverhuurdemulder.nl/personenauto-7-persoons/