UTR Echt
Image default
Bedrijven

Houd je van uiteten? Dit zijn de beste horecagelegenheden in Zuid-Limburg!

Ga je binnenkort een bezoekje brengen aan het Zuid-Limburgse landschap? Zuid-Limburg is een plek die vol zit met verrassingen. De heuvelachtige natuur, de rijke geschiedenis en de bourgondische levensstijl zijn kenmerkend voor deze mooie provincie. Ben je iemand die graag van restaurant naar restaurant gaat om de beste keukens te ontdekken? Dan ben je in Zuid-Limburg aan het juiste adres! Hieronder staan de beste horecagelegenheden van Zuid-Limburg.

Restaurants in Zuid-Limburg

Sittard hoort bij de gemeente Sittard-Geleen en is een populaire plek voor zowel jong als oud. Wat je zeker niet mag missen van deze stad is de Markt. Geniet op een zomerse dag van een drankje op de historische Markt. De keuze aan terrasjes en restaurants is enorm. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Chinees Sittard. De Chinees Sittard serveert authentieke recepten voor ieder wat wils. Naast een Chinees Sittard kun je hier ook genieten van verschillende leuke cafés of lunchtentjes. Naast de Chinese keuken kun je in Sittard ook genieten van de Italiaanse, Thaise of Griekse keuken. Ben je een echte fan van Thais eten? Breng dan zeker een bezoek aan Thaiphoon.

Roermond is ook een fijne plek voor een lekker restaurant. Populaire en zeer gewaarde horecagelegenheden in Roermond zijn Sabero, Damianz, ONE en Aruna Cuisine.

Cafés in Zuid-Limburg

Ook Maastricht is een populaire stad in Zuid-Limburg. Naast lekker eten staat Maastricht ook bekend als de stad met de beste cafés en bars. Maastricht staat natuurlijk bekend om zijn Bourgondische karakter. Aan goede restaurants, brasseries, proeflokalen en speciaalzaken geen gebrek. Uiteraard is er ook een groot aanbod aan horecagelegenheden waar je typische Limburgse vlaai kunt proeven.

Ook Epen is een populaire plek voor toeristen in Zuid-Limburg. De Gerardushoeve in Epen heeft het mooiste uitzicht van Zuid-Limburg. Vanaf het terras kijkt u uit over de heuvels. Of je nu komt voor koffie met taart, lunch tijdens het wandelen of diner, bij de Gerardushoeve kun je het allemaal krijgen. Loods81 is een populaire plek in Zuid-Limburg voor een kop koffie en een stuk vlaai. Het bevindt zich in Margraten. Taarten, borrels, lunch of diner; het is er allemaal te krijgen.

https://pomlai-geleen.nl/