UTR Echt
Image default
Dienstverlening

Professioneel jouw gsm laten repareren? Kom naar PDArepair!

Woon jij in Breda of omgeving, heb jij een defect aan je gsm en ben jij daarom op zoek naar iemand die professioneel jouw gsm kan repareren in Breda? PDArepair in Breda staat voor jou klaar om jouw toestel vakkundig te repareren! In de meeste gevallen hebben onze specialisten maar een half uurtje nodig voor een reparatie, jij kan dus weer lekker snel van jouw gerepareerde telefoon genieten.

Ons familiebedrijf PDArepair heeft al 20 jaar ervaring opgebouwd. PDA is de afkorting van Persoonlijke Digitale Assistent. Wij zijn ware specialisten in het repareren van smartphones. Maar ook voor een reparatie aan je laptop, pc of tablet kan je bij ons aankloppen. Met ongeveer 20 collega’s zorgen we ervoor dat jij je apparaat zo snel mogelijk weer optimaal kunt gebruiken. Onze collega’s beschikken over soldeerervaring, daarom kunnen wij ook reparaties uitvoeren aan het moederbord. Omdat dit een echt specialisme is en niet iedereen dit kan, werken wij samen met andere bedrijven die zelf deze reparatie niet kunnen uitvoeren.

Barst of waterschade? Wij repareren het en geven garantie

Is jouw telefoon uit je handen geglipt en heb je nu een grote barst in je scherm of is je gehele scherm kapot gegaan? Geen probleem voor ons! Zonder moeite maken of vervangen wij jou scherm. Krijg je de accu van je telefoon niet meer goed opgeladen? Dan vervangen we de batterij. Is je telefoon in het water gevallen waardoor het toestel waterschade heeft opgelopen? Zet je toestel niet meer aan en kom zo snel mogelijk bij ons langs. Wij voeren een waterschadebehandeling uit en checken het moederbord.

Wanneer wij onderdelen in jouw toestel moeten vervangen gebruiken we alleen originele onderdelen van het desbetreffende merk. Door alleen originele onderdelen te gebruiken zal jouw toestel na de reparatie weer helemaal naar behoren werken, precies zoals je gewend bent. Van ons krijg je 12 maanden garantie op de reparatie die wij hebben uitgevoerd. Alleen batterijen en reparaties aan het moederbord zijn uitgesloten van garantie.

Om de beste kwaliteit op reparaties te kunnen leveren hebben wij besloten ons te focussen op de volgende merken: Apple, Samsung, OnePlus+, Huawei en Microsoft. Dus bijvoorbeeld je iPhone 6 scherm vervangen in Breda? Kom naar ons toe!

https://pdarepair.nl/