UTR Echt
Image default
Dienstverlening

Mijndeurenwinkel.nl is hét adres voor een nieuwe deur

Klassieke binnendeuren, landelijke voordeuren en hippe terrasdeuren: dit en veel meer vindt u op Mijndeurenwinkel.nl. De collectie is groot. De volgende categorieën maken het zoeken makkelijk en overzichtelijk:

-binnendeuren;

-voordeuren;

-terras- en achterdeuren;

-binnendeurkozijnen;

-deurbeslag;

-hang- en sluitwerk;

-merken.

Per categorie is het aanbod verder onderverdeeld in subgroepen. Kijken we naar binnendeuren dan zijn dit de opties: zwarte binnendeuren, kamerhoge deuren, moderne binnendeuren,

klassieke binnendeuren, landelijke binnendeuren, tijdloze binnendeuren en vlakke deuren. Klassieke deuren passen bij traditionele interieurs. De merken Weekamp, Austria, Skantrae en Svedex zijn van harte aan te bevelen.

Met Weekamp kun je alle kanten op

Weekamp voordeuren zijn er ook in een meer tijdloze stijl. Ze passen bij diverse inrichtingen. Deuren als deze zijn een goede keuze als u in de toekomst nieuwe meubels gaat bestellen. We geven een paar voorbeelden. De WK 6551 B2 is een dichte deur met een kraalprofiel en drie panelen met aangepaste bossing. U kunt ‘m in stomp model of opdek model bestellen. De deur heeft een witte grondverflaag en wordt standaard uitgevoerd met Nemef 1200 slotgatboring. De WK 6572 A is een binnendeur met facetprofiel en twee glasopeningen. Het veiligheidsglas wordt los meegeleverd. Desgewenst kunnen de platen geplaatst worden door een medewerker van Mijndeurenwinkel.nl. Deze deur heeft een warme uitstraling. De WK 6515 A1 oogt wat speelser. Bovenin zijn drie smalle glazen platen verwerkt. Onderaan bevinden zich drie panelen met ronde bossing.

Bij een nieuwe deur hoort natuurlijk nieuw deurbeslag. Deurkrukken zijn tegenwoordig in eindeloos veel stijlen leverbaar. Van hippe zwarte modellen tot chique gouden uitvoeringen en basic witte exemplaren. Erg populair zijn vintage en retro deurkrukken. De zwarte Intersteel deurkruk met vierkant rozet is een mooi voorbeeld. Deze zwarte kruk met de naam Hera is een echte eyecatcher. Qua deurgrepen valt er ook veel te kiezen. Namen als Formani en Skantrae maken indruk met prachtig vormgegeven grepen. 

Heeft u behoefte heeft aan extra uitleg, tips of advies? U kunt op werkdagen contact opnemen met het serviceteam van Mijndeurenwinkel.nl hierbij de gegevens: 0252 347 395 (telefoon), 06 1506 0895 (Whatsapp).

https://www.mijndeurenwinkel.nl/