UTR Echt
Image default
Bedrijven

Led strips

Led strips worden alleen maar gebruikelijker als het gaat om LED verlichting. Lideka is een nieuw merk dat zich concentreert op het produceren van hoge kwalitatieve LED strips. Ze zijn enorm scherp geprijsd en leveren daarbij de allerbeste service.

Witte led strip kan worden gebruikt als medium om een aangenaam en rustgevend licht te geven. Het zorgt voor een heldere en elegante verlichting. De witte geleide strook wordt ook gebruikt als een manier om iets eleganter of modieus te maken verschijnen. De led strip helpt bij het creëren van de perfecte sfeer voor verschillende gelegenheden, zoals bruiloften, jubilea, feesten, het verlichten van een buitenruimte, maar ook het creëren van de perfecte stemming voor ontspanning na een lange dag werken, onder andere.

Vaak komt er ook de kleur warm wit bij kijken. Bij een led strip warm wit raden we je altijd aan om eerst goed na te denken over het gebruik, en het doel van deze led strip. Het kan namelijk zijn dat je het op een later moment voor een feestje wilt gebruiken, en bij feestjes heb je toch liever een kleurtje.

Het nadeel van led strip wit is dat ze vrij duur kunnen zijn en installatie vereisen. Bovendien is de witte led strip kwetsbaarder in vergelijking met andere kleuren. Daarom raden wij vaak de RGB led strips aan. Hier heb je eindeloze kleuren mogelijkheden.

Wit licht

Er zijn ook led strips met alleen een wit licht, je kunt dan kiezen uit koud wit licht, maar ook warm wit licht. Deze strips hebben wel wat minder mogelijkheden en dan speciaal op het gebied van kleur. Onze LEDstrip RGB versies hebben echter ook een soort wit licht, je kunt deze prima gebruiken als normale verlichting of als sfeerverlichting. Dat is dan ook de reden waarom wij onze LEDstrip RGB versies zo aanraden, je hebt daarmee eindeloze mogelijkheden. RGB ledstrips staan er tevens bekend om hun kristal heldere leds.