UTR Echt
Image default
Bedrijven

Ben je op zoek naar bedrijfskleding of horeca kleding?

Elke onderneming is uniek, maar vaak blijft dat beperkt tot de winkel, het kantoor of de website. De medewerkers zijn vaak niet voldoende herkenbaar terwijl ze vaak het visitekaartje zijn. Door te kiezen voor kwalitatief goede bedrijfskleding zorg je voor een unieke uitstraling waardoor het bedrijf nog beter wordt belicht. Voor ondernemers is er nog een belangrijk voordeel: in veel gevallen is bedrijfskleding ook fiscaal interessant.

Werkkleding voor elke onderneming

Het dragen van bedrijfskleding heeft diverse voordelen. Naast de duidelijk herkenbaarheid straalt het ook uniformiteit uit. De huisstijl wordt direct zichtbaar, bovendien is het voor de klant direct duidelijk wie de personeelsleden zijn. Door kritisch te zijn bij het uitkiezen van de gewenste kleding, zorg je ervoor dat het personeel zich comfortabel voelt in de gekozen kledingstijl. Zo laat je ook zien dat het niet alleen gaat om het bedrijfsbelang, maar dat je als ondernemer ook oog hebt voor je personeel. Uiteindelijk wil je dat jouw medewerkers zich prettig voelen bij de kleding die ze dragen. Wil je als ondernemer toestaan dat je personeel de bedrijfskleding ook in de privé situatie kan dragen, dan kan het fiscaal interessant zijn. Als het logo van de onderneming minimaal 70 vierkante centimeter bedraagt, kan het gewoon opgevoerd worden als aftrekpost.

Horeca kleding als het ultieme visitekaartje

Naast de ‘gewone’ bedrijfskleding voor bijvoorbeeld een sportzaak of een andere onderneming, zijn er veel sectoren die baat hebben bij het uitstralen van uniformiteit. Zo is horeca kleding een uitstekend communicatiemiddel voor de gasten. De klant weet op die manier direct wie hij of zij moet aanspreken. Zo ontstaat er nooit verwarring en verloopt de bediening een stuk soepeler. Voor het personeel is het ook een stuk aantrekkelijker om bedrijfskleding te dragen doordat het onderscheidend werkt. Daar komt bij dat bedrijfskleding de ultieme manier is om reclame te maken. De onderneming is herkenbaar voor iedereen, bovendien vergroot het de naamsbekendheid en is er sprake van gelijkheid op de werkvloer.

Gerelateerde artikelen

Brandhout hoe wordt het verwerkt?

Reiki cursus in de buurt van Utrecht

Een huis kopen