UTR Echt
Image default
Telefonie

Je telefoon beschermt met een hoesje

Jouw smartphone voorzien van een stijlvolle bescherming, wie vindt dat nou niet belangrijk? Het is de eerste en waarschijnlijk ook belangrijkste stap nadat je een smartphone in je winkelmandje hebt geklikt bij je telefoonprovider. Moet het hoesje speciale, handige functies hebben, of gaat jouw voorkeur liever uit naar een basic backcover in een trendkleur? Geen makkelijke, maar wel leuke keuzes die gemaakt moeten worden. Tenminste, als je waarde hecht aan het uiterlijk van je smartphone. Als je je telefoon niet beschermd, dan is de kans onvermijdelijk dat het een keer fout gaat. En we weten allemaal dat voorkomen beter is dan genezen. Dus, vertel eens, wat vind jij het fijnste en beste telefoonhoesje? In dit artikel delen we een aantal tips, zodat je een weloverwogen keuze kan maken.

Voor- en nadelen van leren telefoon cases

Je vraagt je misschien af of de prijs van een telefoonhoesje iets zegt over de kwaliteit van het product. In zekere zin wel, maar je moet ook goed kijken naar het materiaal van het hoesje. Daar vind je namelijk het antwoord op je vraag. Vanzelfsprekend is leer een ontzettend duurzaam product, maar het kan na verloop van tijd wel gaan slijten. Dat is natuurlijk ook het mooie van dit materiaal. Een alternatief kan gevonden worden in PU-leer, maar dit materiaal kan wel nep aanvoelen. Ook ‘ademt’ het niet als echt leer en kan het na verloop van tijd niet dezelfde glans krijgen, die je wel gewend bent bij lederen hoesjes. Dit zul je ook gaan terugzien in de verkoopprijzen. PU-leren hoesjes zijn doorgaans een stuk voordeliger in aanschaf. Om een voorbeeld te geven: De originele leren Apple cases starten vanaf €49,95. Wil je een leren Apple backcover met Magsafe? Dan is de prijs €55,95.

Onze favoriete telefoonhoesjes webshops

Alle gekheid aan de kant, er zijn ook telefoonhoesjes in de prijsklasse van €20 – €30 die een zeer goede bescherming bieden. Houd er wel rekening mee dat je ook betaald voor het merk. Als er exclusieve telefoonhoesjes worden verkocht met designs die je niet op elke hoek van de straat tegenkomt, dan zul je hier ook wel wat meer voor betalen. Je wilt gezien worden met een betaald merk, want het straalt status uit of je kunt jezelf verenigen met hun stijl. Een mooi voorbeeld is de collectie van Casimoda, Leuke Telefoonhoesjes en ook Telefoonhoesje Store. Alle smartphonehoesjes van deze webshops vind je nergens anders. Niet in de fysieke winkelstraten, niet in het buitenland en al helemaal niet bij andere telefoonhoesjeswebshops. Bijkomend voordeel is dat je bij deze webwinkels ook nog zelf aan de slag kunt gaan. Wil je bijvoorbeeld een Samsung hoesje ontwerpen met jouw naam, initialen of een zelfgekozen foto? Het is mogelijk! En, je betaalt er absoluut niet de hoofdprijs voor. Verder kun je rekenen op een razendsnelle levering, gratis verzending en kun je kiezen om pas na ontvangst te betalen.

https://www.casimoda.nl/