UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Vitamines en mineralen voor dagelijks gebruik

Een gezonde levensstijl is een stijl die we allemaal willen toepassen in ons dagelijks leven. Maar, dit is vaak moeilijker dan we denken! Als je druk bent door bijvoorbeeld werk, eet je vaak snel je lunch. Dit is meestal een gekocht broodje of een andere snelle snack. Daarnaast willen de meeste mensen in het weekend gezelligheid, wat vaak gepaard gaat met een borrelplank en een drankje. Hartstikke leuk natuurlijker, maar een gezonde levensstijl kom er op deze manier niet. Wil je weten wat je nodig hebt voor een gezonde stijl van leven? Lees dan snel door.

Hier zitten eiwitten in

Gezond eten gaat hand in hand samen met sporten en spieropbouw. Om je spieren van de gewenste hoeveelheid proteïnen te voorzien, moet je elke dag voldoende eiwitten binnenkrijgen. Dit kan onder meer door het eten van:

  • zuivel

  • vlees

  • eieren

  • noten

  • zaden

  • peulvruchten

Het eten van vlees, eieren en zuivel lukt de meeste mensen nog wel, maar wat te denken van de peulvruchten, noten en zaden? Deze zijn wel nodig voor een gezond eetpatroon, maar het lichaam heeft meer moeite om ze op te nemen. Gelukkig is het toch mogelijk, deze categorie proteïnen binnen te krijgen en ook nog eens op een simpele manier.

Extra eiwitten voor de bevordering van de spieropbouw

Veel eiwitten zitten in vlees, maar als je liever geen vlees eet, moet je de eiwitten ergens anders uit zien te halen! Een geweldige oplossing is vegan protein poeder. In de vorm van een bouillon of shake krijg jij je eiwitten op een vloeibare manier binnen. Door de variatie in vegan protein poeder wordt het voor jou heel eenvoudig om de shakes af te wisselen. Zo neem je de ene dag een vegan protein poeder op basis van bruine rijst en kies je de andere dag voor een biologisch vegan protein poeder met chocoladesmaak. Wie zegt dat gezond eten niet lekker kan zijn?

Zo vaak met je de eiwit poeder nemen

Eiwit poeder is een zeer gemakkelijk manier om de benodigde eiwitten binnen te krijgen. Zelfs op drukke dagen lukt het jou met een shake om de belangrijke bouwstoffen binnen te krijgen. In de sportschool, languit op de bank of wachtend in een file. Waar je ook bent, de shake is overal mee naartoe te nemen. Werken aan je gezondheid was nog nooit zo eenvoudig.

 

https://superfoodies.nl/