UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Bar Company Koffiemachines

Bar Company Koffiemachines verhuurt koffiemachines op evenementen. En eigenlijk voor veel meer gelegenheden dan alleen evenementen. Want de koffiemachines van Bar Company zijn te huur voor iedere organisatie die tijdelijk een koffieautomaat nodig heeft.

Bar Company Koffiemachine en evenementen

De zakelijke evenementenbranche kenmerkt zich door veel koffiedrinkers. Wanneer je ooit op een beurs hebt gelopen, dan weet je dat op iedere stand wel een koffiemachine staat. En ook bij bedrijfsevenementen zoals een open dag, is de eerste vaag vaak; kopje koffie? Alleen omdat evenementen altijd van korte duur zijn, ga je niet je eigen koffiemachine meeslepen. En al zou je dat doen, dan is je apparaat waarschijnlijk niet geschikt voor zoveel mensen. Want als een machine 50 koffies per uur kan zetten  (wat al veel is voor een kantoor machine), dan betekent dat persoon 50, dus een uur moet wachten op zijn koffie.

Bar Company Koffiemachines biedt de oplossing

Oke, je hebt dus een koffiemachine nodig voor een korte termijn. Waar kan je terecht? De meest logische oplossing is te bellen naar de leverancier waar je nu je apparaat vandaan hebt. Wellicht heb je je machine gekocht. Maar het kan ook goed zijn dat je je machine in bruikleen hebt van de partij waar je je koffiebonen inkoopt. Wij kunnen je nu alvast vertellen, dat zij jou niet tijdelijk een koffiemachine kunnen verhuren. Hier zijn deze bedrijven namelijk niet op ingericht. Hierdoor is er geen verdienmodel voor deze partijen. Eigenlijk is er in Nederland maar één partij waar je terecht kunt wanneer je tijdelijk een koffiemachine nodig hebt: Bar Company Koffiemachines (BCK).

Volledig verzorgd

BCK verzorgd alles voor je. Dit betekent niet alleen de koffiemachine, maar ook alle ingredienten. En wil je dat de machine om 23.00 in de avond gebracht wordt? Of om 05.00 in de ochtend opgehaald wordt? Geen probleem. Bar Company Koffiemachines richt zich volledig op koffiemachines voor evenementen. En daardoor zijn levertijden buiten kantoortijden volkomen normaal.

https://www.barcompanykoffiemachines.nl/