UTR Echt
Image default
Aanbiedingen

Het reviseren van een fietsaccu gaat als volgt

Je hebt waarschijnlijk het woord reviseren wel vaker gehoord, maar dan bij een laptop of mobiel. Dit is dan ook een duur woord voor vervangen. De goede onderdelen worden hergebruikt en de onderdelen die niet meer werken worden weggegooid. Op deze manier gooi je geen onnodige onderdelen weg, en kost het een stuk minder geld. Wil je meer weten over fietsaccu revisie? Lees dan door!

Wanneer is het tijd om je fiets te reviseren?

Merk je dat je steeds minder ver komt op de fiets met een opgeladen accu? Dan is je accu wat minder sterk geworden. Merk je dat je accu af en toe uitvalt gedurende de fietstocht? Of merk je dat je minder ondersteuning hebt tijdens het fietsen? Dat kunnen allemaal oorzaken zijn van een accu die de beste tijd gehad heeft. De accu kun je nieuw kopen, maar je kunt ook kiezen voor een fietsaccu revisie. Waarom zou je kiezen voor een fietsaccu revisie in plaats van een nieuwe? Ten eerste hoef je de goede delen niet weg te gooien, maar kun je ze hergebruiken, wat weer beter voor het milieu is en duurzamer. Daarnaast scheelt het je ontzettend in je portemonnee, en dan komen we op het volgende punt.

Goedkope fietsaccu revisie

Hoe goedkoop is een fietsaccu revisie? Ten opzichte van een nieuwe fietsaccu, scheelt het je veel geld omdat je alleen de accu hoeft te vervangen en niet alle toebehoren. Hierdoor betaal jij alleen voor het ene onderdelen wat vervangen wordt. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om de accu zelf te reviseren, maar je moet er wel verstand van hebben en een beetje technisch inzicht kan nooit kwaad. We nemen hier de stappen door die je moet doen om je accu te reviseren.

Stap 1: fietsaccu volledig leegfietsen

Stap 2: fietsaccu laten afkoelen tot kamertemperatuur, dit kan wel een half uur duren.

Stap 3: plaats de accu in de oplader om deze helemaal op te laden

Stap 4: herhaal de procedure vier à vijf keer.

Wil je meer weten?

Wil je meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op de website van Rebatt. Deze partij heeft veel informatie op de website staan en daarnaast is het mogelijk om fietsaccu’s aan te schaffen. 

 

https://www.rebatt.nl/