UTR Echt
Image default
Onderwijs

Barista Cursus Zaandam

Table of ContentsBarista Cursus KortrijkBarista Cursus FrieslandBarista Cursus GelderlandBarista Cursus ScaBarista Cursus WoerdenBarista Cursus EdeBarista Cursus VolgenBarista CursusBarista Cursus LeeuwardenGiraffe Barista CursusBarista Cursus Antwerpen

Hands on! Een paar uurtjes informeel met collega’s of vrienden in de schoenen staan van een echte barista. Leer hoe je een espressomachine bedient, een koffiemolen afstelt voor de perfecte espresso en leer melk opschuimen om een romige cappuccino te maken. Leuk, leerzaam en lekker! Dit allemaal met Specialty coffee In een eventuele vervolg sessie leren we je basis latte art melk figuren maken.

Hier proef je de verschillen tussen de verschillende (koffie) continenten/ landen. Benader koffie als wijn. Elke steek in Frankrijk heeft zijn eigen smaak karakteristieken. Zo is het met koffie ook. Heel leuk om dat te ontdekken en te proeven! Barista workshop: Ik heb een heel mooi espressoapparaat maar… Ben je geïnteresseerd in koffie, of heb je een mooie machine gekocht en je wilt er het beste uit halen.

Een 3 uur durende basis workshop om alle ins en outs te leren om een goede espresso en een cappucino te maken. Leer om de goede bonen te kiezen, de maling, extractie en hoe je prachtig mooi melkschuim krijgt, altijd. Neem desnoods je eigen machine mee. Het leukst is dit (en betaalbaarder) met een groepje te doen.

Barista Cursus Delft

Goede koffie is tegenwoordig hot! Laat je gasten of collega’s voor een dag ervaren hoe het is om een echte barista te zijn met onze barista workshop! De barista workshop is opgebouwd uit de volgende onderdelen: Stukje theorie over de productie, herkomst en brandproces van koffie Oefenen met het maken van de perfecte kop koffie Oefenen met het opschuimen van melk en het schenken van de perfecte melkschuim Oefenen met het maken van latte art vormpjes in de cappuccino Wat is er inbegrepen bij de workshop? De barista workshop is inclusief: ✓ Een gecertificeerde barsita✓ Een luxe dubbelgroeps espressomachine✓ Alle ingrediënten✓ Alle benodigdheden✓ Boekje met tips en trics voor de deelnemers Kortom, alles dat nodig is.

Veel gestelde vragen: Hoe lang duurt de workshop? De barista workshop kan zo lang duren als u wilt. Van een korte introductie van 30 minuten tot een uitgebreide workshop van een hele dag. Hoeveel personen kunnen er deelnemen aan de workshop? Wil je het echt goed doen dan hebben wij een espressomachine met barista per 5 deelnemers nodig.

Meer deelnemers? Geen probleem. Dan verzorgen wij meerdere espressomachines of verkorten wij de duur van een workshopronde (barista worden). Kan ik na de barista workshop latte art? Nee, de barista workshop staat garant voor een leuke en vermakelijke middag. In één middag is het helaas lastig om op hetzelfde niveau vormpjes in de melkkoffies te schenken als dat onze eigen baristi dat doen.

Barista Cursus Online Gratis

Ook hier kunnen we je bij helpen. Meer informatie over de tarieven per deelnemer? Vraag dan een vrijblijvende offerte voor je op. Wij zijn je graag van dienst! .

Een wordt voor bedrijfsevenementen, beurzen, congressen of privé feesten meer en meer gedaan. De gasten worden ontvangen met de gastvrijheid van een barista en de beste koffie. Met de beste barista’s is koffie zetten bovendien een beleving. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en mooie concepten. Niet elk bedrijf werkt met de gecertifieerde barista’s.

Inhoudsopgave, Barista op locatie inhuren, Als je een barista op locatie inhuurt dan kies je ervoor om je gasten een unieke beleving te geven. Als je met het juiste bedrijf samenwerkt dan kan je de barista vragen je gasten te ontvangen. Dan wordt het een full service koffiebeleving. Er zijn veel kleine bedrijfjes met verschillende oplossingen die deze diensten aanbieden.

Barista Cursus Leeuwarden

Elke gast persoonlijk en hartelijk met een glimlach verwelkomen is de basis. Zorg ervoor dat het bedrijf met gecertificeerde barista’s en professionele espressomachines werkt (wat is een barista). Dan heb je de garantie van de juiste beleving van espresso zetten met latte art of een Chemex filterkoffie. De meeste bedrijven verhuren een mobiele koffiebar met een barista samen.

Om de full service compleet te maken kan de barista ook zorgen voor de aankleding en hapjes. Barista op je beursstand inhuren, Je ziet barista’s vaak op beurzen want je houdt hierdoor bezoekers langer op je stand. Zelfs als het druk is op de stand ben je gastvrij vanaf het eerste moment.

Tuktuk koffiekar huren? Een unieke mobiele koffiebar met barista op locatieBarista huren, barista workshop of koffie op locatie?

Er is meer animo en je geeft je gasten de beleving van koffie zetten, latte art en sublieme koffie drinken. Barista op locatie inhuren in Noord-HollandEspresso kitchen komt met gecertifieerde barista’s op elke locatie. Dat doen ze in Nederland maar ook op beurzen in de omringende landen. De Espresso kitchen barista’s komen op jouw voorkeur locatie uit liefde voor koffie, beleving en gastvrijheid.

Barista Cursus Belgie

Oege is de oprichter van het bedrijf. Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat elke gast goed ontvangen wordt. Locatie: Weesp Te boeken voor heel Nederland, Het is mogelijk om barista Rob van Caffe Delizia in te huren zonder de zijn prachtige mobiele koffiebar. Dan mis je wel een deel van de beleving maar de koffie blijft super lekker.

Ze werken over heel Nederland samen met verschillende barista’s met mobiele koffiebar. Locatie: Amsterdam Te boeken voor heel Nederland De barista van de koffiekar komt op jouw evenement koffie zetten met koffiebonen die afkomstig zijn van een kleine koffiebranderij uit Haarlem. Deze samenwerking draagt bij aan de kwaliteit van de koffie.

Er wordt koffie gezet van hoge kwaliteit met efficiëntie en stiptheid. Voor grote evenementen heb je de mogelijkheid om een barista als gastvrouw in te huren. Locatie: Amsterdam Te boeken voor heel Nederland Het evenementen bureau Evenses heeft een compleet aanbod voor elke gelegenheid. Een barista op locatie inhuren is slechts een klein onderdeel van het totale aanbod.

Barista Cursus Brabant

Het is niet mogelijk om alleen een barista in te huren. Elk kopje koffie wordt met liefde en aandacht gezet. Locatie: Duivendrecht Te boeken voor heel Nederland Met Bar planet komt een barista luxe koffie zetten op elke gewenste locatie in Nederland. De barista’s zijn gecertificeerd. Ze zetten heerlijke koffie met Bocca bonen.

Locatie: Zaandam Te boeken voor heel Nederland Voor koffiebranderij Brandmeester’s werken gecertifieerde barista’s. De koffie wordt gezet met eigen gebrande premium koffiebonen. Deze barista’s komen nu ook naar jouw locatie. Dan doen ze met de bakfiets en een espressomachine. Locatie: Boesingheliede Te boeken voor heel Nederland De barista van Walter Whit’s espresso brengt koffie op jouw locatie met de koffiebus.

Friedhats is de koffiebranderij van Lex Wenneker, vicewereldkampioen barista. Locatie: Amsterdam Te boeken voor heel Nederland Barista op locatie inhuren in Zuid-Holland, De barista’s van Barista Bandits vinden dat goede koffie overal gezet en gedronken moet worden. De barista’s zorgt niet alleen voor goede koffie maar ook voor sfeer en gastvrijheid.

Beste Barista Cursus

De lokale banketbakker verzorgt de zoetigheden. Locatie: Leidschendam Regio Den Haag Het bedrijf is ooit gestart met één barista en één klein rood wagentje. Nu is Mobi, Ccino uitgegroeid tot een professionele organisatie die op veel festivals, beurzen en andere evenementen staat. Locatie: Den Haag Te boeken voor heel Nederland Koffie en de service industrie zijn de 2 passies van de oprichter en barista.

Locatie: Zoetermeer Te boeken voor heel Nederland De barista’s komen met the Flat Tyre Coffee Bars. Dit zijn omgebouwde oldtimer koffiebars. Het idee om met een barista en mobiele koffiebar op verschillende locaties te staan is ontstaan in Australië. Het land waar ontzettend lekkere koffie wordt gezet. Amber bracht deze kennis en ervaring mee naar Nederland.

Beste barista op locatie inhuren bedrijven in NederlandBeste mobiele koffiebars in Nederland

Tourart verzorgt namelijk enkel de Airstream. Een super hippe glimmende Amerikaanse food truck. Locatie: Hoek van Holland Te boeken voor heel Nederland Vilter Coffee zet naast espresso, cappuccino ook filterkoffie op locatie. Met filterkoffie voegt de barista extra beleving toe. Bij Vilter Coffee kies je uit verschillende koffiebars. Locatie: Leidschendam Te boeken voor heel Nederland De barista’s van Ketelbinkie brengen de koffiesmaak van Rotterdam op elke locatie.

Barista Cursus Sca

Ze komen naar jou op een bakfiets of een hele serie mobiele koffiebars. Locatie: Rotterdam Te boeken voor heel Nederland Barista op locatie met il Berretto is lekkere koffie met sfeer en beleving. Het is de manier van de eigenaren om hun passie voor koffie over te brengen. Locatie: Rotterdam Te boeken voor heel Nederland De barista’s van Man met bril staan op verschillende evenementen om de zelf gebrande koffie te serveren doorheen heel Nederland.

Koffiebar staat in heel Nederland op verschillende events. Locatie: Nijmegen Te boeken voor heel Nederland Omdat de Piaggio kleine afmetingen heeft, is het mogelijk om op de meeste locaties te komen. De barista van Piaccino voegt beleving toe aan jouw evenement. Locatie: Arnhem Te boeken voor heel Nederland De barista’s van Zwarte Koffie komen ook op jouw evenement om de koffie die ze zelf branden voor jouw gasten te zetten.

Locatie: Ede Te boeken voor heel Nederland Koffie Koppen zijn de leukste barista’s die je doorheen heel Nederland treft met verschillende creatieve mobiele koffiebars. Voor elk type locatie, evenement en sfeer is er een match. Locatie: Tiel Te boeken voor heel Nederland Sophia zet op elke locatie de beste koffie met zelf gebrande bonen.

Barista Cursus Helmond

Ze vertel ook mooie koffie verhalen omdat ze zelf barista cursussen geeft. Locatie: Barneveld Te boeken voor heel Nederland De Barista Brothers zijn 2 broers die op jouw voorkeur locatie koffie komen zetten. Dat is inclusief gastvrije beleving, daar heeft 1 van de broers een opleiding voor gevolgd. Verder kom je ze ook tegen op barista competities wat perfectie brengt.

Hij zet elke espresso met aandacht en precisie. Locatie: Elst Te boeken voor heel Nederland Barista op locatie inhuren in Utrecht, Alleen een barista inhuren is bij Cascara events niet mogelijk. Dat zou zonde zijn want met verschillende omgebouwde oldtimer Mini’s wordt er door Cascara events koffie op locatie gezet.

Op de mobiele koffiebar worden de lekkerste cappuccino’s gezet. Locatie: Utrecht Te boeken voor heel Nederland Sinds het jaar 2000 komt de Barista Company op locatie om koffie te zetten. Het is dus een ervaren team van gecertificeerde barista’s. Naast latte’s staan er ook smoothies en cocktails op het menu.

Java Barista Cursus

Beste koffie op locatie bedrijven in NederlandBarista cursus – Wil je alles over koffie leren? KaffeeVelo

Maar het zetten van het perfecte kopje koffie voor jouw gasten doen ze ook als de beste. Locatie: Woerden Te boeken voor heel Nederland Marlies is de barista bij Mobiele Barista. Ze maakt op elke locatie een flat white of cappuccino vanop haar Piaggio, een bakfiets of een stijlvolle mobiele koffiebar.

Locatie: Woerden Te boeken voor heel Nederland Elephant Trunk komt op jouw locatie koffie zetten met een omgebouwde Landrover Defender en een glimlach. Er is meer dan de Defender alleen. Want je kan ook kiezen uit andere mobiele koffiebars zoals een mobiel koffiemeubel of een elektrisch golfkarretje. Locatie: Utrecht Te boeken voor heel Nederland Vrouwelijke barista’s en Tuk, Tuk’s, dat is Babes Coffee.

Locatie: Utrecht Te boeken voor heel Nederland Barista op locatie inhuren in Noord-BrabantTante Sus werd voor haar mobiele koffiebar geïnspireerd door bij oma op de koffie gaan. De Tante Sus barista’s brengen koffie sensatie op iedere locatie. Locatie: Oisterwijk Te boeken voor heel Nederland Barefoot Coffee is ontstaan door allerlei verschillende koffie ervaringen tijdens reizen.

Barista Cursus Kosten

Locatie: Uden Te boeken voor heel Nederland Paletti komt met zijn barista’s in heel Nederland en Vlaanderen koffie zetten. Dat doen ze met verschillende mobiele koffiebars en enkel gecertifieerde barista’s. Altijd de verste koffie op jouw locatie. Locatie: Ulvenhout Te boeken voor heel Nederland Jouw koffiemoment wordt op jouw locatie met een oude maar prachtige Piaggio Classico verzorgt.

Naast koffie voorzien ze ook Italiaanse amandelkoekjes, Nederlandse worstenbroodjes of stroopwafels. Locatie: Son Te boeken voor heel Nederland De professionele barista’s van Milano’s komen met een Piaggio op elke locatie in Nederland koffie zetten. Hun doel is dat je meer tijd voor je gasten hebt. Locatie: Eindhoven Te boeken voor heel Nederland El Cappuccino is een samenwerking tussen 2 barista’s, vader en dochter.

Je hebt de keuze uit een oude bakfiets en een nostalgische koffiebar. Locatie: Oosterhout Te boeken voor heel Nederland Bij Bean Brothers kan je een barista workshop op locatie organiseren. Dat doen ze met verschillende mobiele koffiebars doorheen heel Europa. Locatie: Eindhoven Te boeken voor heel Nederland Barista op locatie in Overrijsel, Barista op locatie heeft een groot netwerk van freelance barista’s.